Te-a sunat cel la care te-ai gândit? 7 semne că Universul încearcă să-ți spună ceva cu ajutorul sincronizării

Toate în viața noastră sunt interconectate. Orice acțiune creează în Univers o mișcare. Subconștientul nostru le transmite gânduri celor din jur. Sincronizarea este legea unicității, noi toți suntem legați.

Nu există coincidențe sau întâmplări. Fiecare dintre ele aduce un mesaj.

Simți că ai azi o zi perfectă, că totul merge strună sau, din contra, simți că ghinionul te însoțește, că totul merge pe dos? Înseamnă că Universul încearcă să-ți spună ceva. Oamenii și lucrurile care apar într-un anumit moment sunt un semn al sincronizării și, din fericire, ai posibilitatea s-o accepți.

Ai auzit despre zicala: „Învățătorul apare atunci când ucenicul este gata pentru asta”? Anume în acest fel poate fi explicat principiul sincronizării. Atunci când ești sincronizat cu cel pe care ți-l dorești cu adevărat, ai mai multe șanse să primești ceea ce-ți dorești. Iată de ce au loc așa numitele întâlniri „întâmplătoare” cu oameni noi. Aceștia sunt pe aceeași undă cu tine, iar sincronia vă ajută să vă găsiți unul pe altul.

Renumitul psihiatru, Carl Jung, a formulat și o teorie a sincronicității ( după cearta cu Sigmund Freud). Termenul „sincronicitate” a apărut ca explicație la ceea ce numea el „coincidență semnificativă”.

Dacă ești curios să afli dacă ai trecut și tu prin astfel de coincidențe, află cele 7 semne ale acestui fenomen:

1. Te sună, îți scrie sau întâlnești întâmplător persoana de care ți-ai amintit recent. Posibil că nu l-ai văzut de ani de zile și uite-l în fața ta.

2. Găsești întâmplător un lucru care te ajută să rezolvi o problemă. Și nu ne referim la produsele pe care vânzătorii încearcă să ți le vândă ca fiind „potrivite pentru tine”, ci la ceea ce ți-a atras dintr-odată privirea. Poate fi ceva nesemnificativ, dar de care aveai atât de mult nevoie.

3. Începi să vizionezi un film și ai senzația că este exact despre viața ta. Te emoționează ceea ce vezi, pentru că ai trecut și tu prin asta.

4. Oameni necunoscuți, în stradă sau la stație, inițiază o discuție cu tine despre problema care te preocupă la moment. Pe neașteptate, ei încep să-ți vorbească despre lucrurile care te frământau și pe tine.

5. Uneori, Universul îți trimite la momentul potrivit un specialist care îți va rezolva o problemă curentă.

6. Dintr-odată, primești un mesaj încurajator în cel mai potrivit moment. De exemplu, un prieten sau o rudă îți scrie ceva amuzant sau motivațional, fără să știe că tu chiar în acel moment aveai nevoie de asta.

7. Atunci când vezi la ceas ora 11:11, ți se activează memoria celulară. Asta te ajută să-ți amintești lucruri uitate din trecut. Fenomenul acestor cifre asociate îți comunică despre faptul că ești pe drumul cel drept.