Scrisoarea emoționantă a unei bunici către nepoata ei! Fiecare fată ar trebui să o citească!

O scrisoare foarte emoționantă a unei bunici către nepoata ei nou-născută!

„Draga mea,

Aș fi putut scrie această scrisoare mamei tale acum un sfert de secol în urmă. Dar aveam 25 de ani și mă gândeam doar la problemele existente: cu ce să hrănesc familia, să-mi duc fiica la grădiniță și să nu lipsesc de la ore.

Bunicul tău lucra în schimbul de noapte și nu mă putea ajuta când mama ta plângea nopți la rând. Acum am 50 de ani și am câștigat puțină experiență pe care aș vrea să o împărtășesc cu tine. Nu pretind că știu totul despre viață, dar, în cele din urmă, sunt bunica ta și îmi doresc să fii fericită. Sfaturile mele nu vor fi de prisos!

Nu-ți fie teamă să cazi!

Plimbă-te cu bicicleta, patinează, mergi cu rolele și nu te teme să cazi. Va fi dureros, dar astfel vei învăța să fii rapidă și să te ridici atunci când îți vine să plângi.

Nu-ți fie teamă să spui ce crezi! 

Nu trebuie să taci, dacă nu-ți place sau nu ești de acord cu ceva. Nu-ți ascunde părerile de dragul prieteniei sau dragostei. Dacă nu ești ascultată sau ți se cere să fii loială, atunci dă-o naibii de prietenie și iubire.

Nu-ți fie teamă să-ți ceri scuze!

Doar fetele puternice știu să-și ceară scuze și să-și recunoască greșelile, și eu mi-aș dori ca tu să fii una din ele. Este greu de spus: „Îmi pare rău, nu am avut dreptate. Cum pot schimba situația?” Acest lucru trebuie învățat și atunci nimeni nu va putea câștiga în fața ta.

Nu-ți fie teamă să obții o notă proastă!

Un doi – nu e atât de rău. Asta îți va arăta punctele tale slabe. Vei afla unde trebuie să mai lucrezi. O notă scăzută este o motivație excelentă pentru a acționa.

Nu-ți fie teamă să fii ciudată!

Nici bunicii tale nu îi este!

Nu-ți fie teamă să te îndrăgostești!

Dragostea oricum va veni în viața ta. Bucură-te că, în sfârșit, ai crescut.

Nu-ți fie teamă de primul sărut!

Crede-mă este absolut minunat! Nu avea frică, toate femeile sărută perfect – o avem în sânge.

Nu-ți fie teamă să te căsătorești sau să nu o faci! 

Când vei crește, nimănui nu-i va păsa dacă ai sau nu pe deget un inel de logodnă. Dacă simți că mariajul și viața de familie este pentru tine, încearcă să găsești omul tău și atunci totul îți va reuși.

Nu-ți fie frică să naști! 

Nu voi minți, este dureros! Dar, în același timp, este cel mai minunat lucru care se poate întâmpla în viața unei femei.

Nu-ți fie frică de divorț! 

În viață se pot întâmpla de toate. Este important să nu îți pierzi speranța și să nu te închizi în sine. Divorțul nu este sfârșitul vieții, ci un nou început care poate fi mult mai interesant.

Nu-ți fie teamă de singurătate!

Uneori este bine să fii singură. Chiar te poți bucura de singurătate. Dar știu că nu va dura mult timp – cunosc familia noastră.

Nu-ți fie teamă să plângi!

Lacrimile sunt alegerea celui puternic. Sunt tare și fac ce vreau. Vreau – plâng, vreau râd.

Nu-ți fie frică să încerci ceva nou! 

Nu te gândi la vârstă și nici la ceea ce vor spune oamenii. Ia de la viață tot ce este mai bun, indiferent cât de nebună este dorința ta.

Nu-ți fie frică să îmbătrânești! 

Cu vârsta începi să apreciezi mai mult viața și să îi iubești mai mult pe cei apropiați. Iar mai apoi, probabil, vei scrie și tu o scrisoare nepoților tăi.

Nu-ți fie frică să-i pierzi pe cei dragi! 

M-am gândit mult timp dacă trebuie sau nu să scriu acest sfat. Cu toate astea, pierderile sunt inevitabile. Oamenii dragi pleacă, dar dragostea nu dispare nicăieri…

Te iubesc,

Bunica ta.”