Lecția pentru soțul infidel: Prețuiește ceea ce ai, căci într-o zi poți pierde totul!

Mă numesc Ana, am o familie bună, un soț de treabă, o casă frumoasă, un job decent și toți cred că o duc de minune. Dar nimeni nu știe, câte nopți eu plâng, câtă înjosire sunt nevoită să suport din partea soțului și a soacrei.

În fiecare primăvară, soțul pleacă la odihnă de unul singur, fără mine și copii. Mama lui îi cumpără bilet în vacanță.

Atunci când i-am zis că fiul ei deja are familie și trebuie să mergem în vacanță împreună, ea mi-a răspuns că este decizia ei, banii ei și băiatul ei trebuie să se odihnească de soție, de copii și ea nu are de gând să schimbe ceva din cauza geloziei mele.

În fiecare an soțul meu merge la odihnă singur, iar eu merg în vacanță la mama mea în sat. Odată am văzut cum soțul a postat o fotografie alături de o altă femeie și mi-am dat seama că nu doar se odihnește de soție dar și mă înșeală, deci venise timpul să schimb ceva în viață, de altfel așa și voi plânge nopțile în continuare.

Copiii erau plecați la tabăra de vară, iar mama mea văzând ce atitudine are soțul, a vândut o vacă și mi-a cumpărat un bilet în vacanță la mare. Când soțul a aflat că eu sunt la odihnă s-a înfuriat groaznic, iar eu am decis să-i dau o lecție:

-Dragul meu, eu trebuie să mă odihnesc de familie, de tine și de copii, eu doar nu te deranjez atunci când tu o faci!

Am început să postez fotografii în costum de baie, alături de niște oameni pe care i-am cunoscut pe plajă. Niciodată nu l-am înșelat, dar m-am gândit că ar trebui să simtă ce am simțit și eu.

Nu vă imaginați ce s-a început! Soacra mă suna întruna, să-mi reproșeze că soțiile decente nu procedează așa, că sunt datoare să am grijă de onoarea familiei.

Eu i-am răspuns că nu datorez nimic nimănui, cu excepția copiilor mei. Când m-am întors, soțul a început să-mi promită că de azi înainte vom pleca în vacanțe doar toți împreună, dar eu nu i-am putut ierta că în toți acești ani m-a înșelat. În cele din urmă am divorțat.

El a plecat, spunându-mi că va veni timpul când voi regreta că am făcut acel pas. Au trecut 3 ani de atunci și încă nicio zi nu am regretat decizia pe care am luat-o.