Lasă-i în trecut pe toți cei care nu știu să te iubească așa cum meriți

Încetează să mai ții lângă tine oameni care nu vor sau care s-ar simți mai bine alături de alte persoane. Viața e prea scurtă pentru asta.

Să te desparți de persoana iubită este unul dintre cele mai complicate și dureroase lucruri care ți se pot întâmpla. Însă e mult mai bine să lași în urmă pe cineva și să-ți redirecționezi energia și iubirea către tine, decât să cari în spate relația cu persoana care nu-ți aparține. Cel ce nu știe ce vrea de la o relație și nu este gata să te iubească așa cum meriți, nu are loc în viața ta, punct!

Încetează să mai aștepți de la oamenii care sunt fericiți așa cum sunt, să se schimbe pentru tine.

Nu te mai implica 100% într-o relație cu cineva care nu face același lucru pentru tine. Nu mai pune pe primul loc persoanele pentru care tu ești doar o plusvaloare. Nu mai iubi din toată inima pe cei care nu fac același lucru în raport cu tine. Ajunge!

Dacă simți că o relație e dezechilibrată sau unidirecțională, pleacă. Dacă cineva te insultă, te dezamăgește în cele mai importante momente sau nu te respectă – aruncă acest om din viața ta, chiar dacă va fi o decizie dureroasă. De ce trebuie să faci asta? Pentru că dacă vei pierde în continuare timp și energie pentru astfel de relație, nu vei primi în schimb decât o durere continuă și un suflet bolnav.

Ceea ce ai mai scump este timpul și energia. Folosește-le ca să devii fericit, nu încerca să repari ireparabilul și să-ți transformi viața într-un chin și o continuă așteptare că poate ceva se va schimba. Doar tu o poți face!