Îți vor salva relația: 5 întrebări pe care o femeie deșteaptă le poate adresa bărbatului ce vrea să se despartă

O femeie înțeleaptă știe întotdeauna care sunt granițele unei relații. Dacă apar greutăți, ea nu va permite ca acestea să-i distrugă viața. O femeie deșteaptă adresează întrebări care inspiră bărbatul, care îl determină să-și revadă concepțiile și să-și aprecieze mai mult iubita.

Iată care sunt cele 5 întrebări pe care le poate adresa femeia și care pot salva relația.

1. „Ce ai vrea să schimbi la mine?”

Pentru femeie este important nu doar cum vede ea relația, ci și cum bărbatul își percepe partenera. Această întrebare nu presupune disponibilitatea femeii de a se supune bărbatului, ea arată că este gata să schimbe pentru persoana iubită.

Dacă el își dorește mai multă înțelegere și atenție, atunci totul este reparabil. Însă dacă apar o groază de pretenții și nemulțumiri, femeia ar trebui să se mai gândească dacă are nevoie de un astfel de bărbat.

2. „Ce s-a schimbat din momentul în care am fost fericiți?”

Toate relațiile încep frumos și romantic, însă problemele intervin inevitabil mai devreme sau mai târziu. Dacă o femeie vrea să-și salveze relația, trebuie să încerce să găsească motivul schimbărilor negative. Este ușor să vă acuzați reciproc că relația se destramă și e mult mai greu să discutați și să încercați să înțelegeți cum ați ajuns până aici.

De regulă, motivele se trag din egoism, așteptări prea mari sau lipsa timpului. Dacă greutățile sunt temporare, atunci conștientizarea problemei de ambii parteneri poate fi soluția.

3. „Îți vezi viitorul alături de mine?”

N-are sens să păstrezi o relație care n-are viitor. Dacă bărbatul nu este interesat ca relația să dureze, nici tu n-ar trebui să te complici.

În caz că răspunsul la această întrebare va consta în acuzații în adresa femeii că ea nu face nimic pentru a consolida relația, atunci poți vedea clar lipsa dorinței sale de a merge mai departe. Când bărbatul este interesat, el încearcă să convingă femeia că au viitor împreună dacă se vor strădui mai mult.

4. „Ești fericit cu mine?”

O relație nu trebuie să fie o povară pentru niciunul dintre parteneri. Această întrebare va ajuta bărbatul să-și amintească de cele mai frumoase momente petrecute împreună. În această clipă privirea lui va deveni gânditoare și visătoare. Dacă este fericit, va spune asta sincer.

5. „Cu ce ți-am greșit?”

Femeia așteaptă un răspuns direct. Ea este gata să se schimbe pentru ca ambii să fie fericiți. Totuși, propria demnitate n-o va lăsa să accepte ceea ce consideră inacceptabil. Compromisurile nu înseamnă să-l lași să-ți fie infidel sau să-ți aducă a treia persoană în pat.