Istoria despre femeile ”modeste” și bărbații ipocriți

Există un lucru important despre care bărbații se înșeală pe ei și pe cei din jur, și anume, când spun că cel mai mult iubesc femeile bune, modeste și ”inocente”. De asemenea, ei afirmă că admiră astfel de femei și sunt pregătiți să se căsătorească chiar următoarea zi cu una din ele.

Niciodată nu se vor uita după o fată de ”a doua mână”, sau după una ușuratică care-i va pune coarne. Din comentariile unui articol despre cantitatea admisă de bărbați în viața unei femei decente, am aflat că unei femei îi este foarte ușor să cotească de pe drumul ”cel drept” și să devină ușuratică. Poți să-ți imaginezi așa ceva? Ce absurditate!

Bărbații, însă, nu confirmă afirmațiile lor și prin fapte. Aceasta este ipocrizia masculină despre care știe fiecare femeie. Tocmai de aceasta apare întrebarea: De ce bărbații fug anume după femeile care au succes din partea mai multor masculi? 

Orice „cochetă” care are succes la bărbați, indiferent de aspectul ei sau numărul de copii, se căsătorește iar și iar la orice vârstă.

În același timp, multe fete drăguțe modeste, bune, tinere stau acasă fără atenția bărbaților, deoarece agățarea părții masculine nu este un scop pentru ele.

Unii vor spune: „Ei bine, bărbații se agață de ușuratice ca să se distreze, dar se căsătoresc cu niște fete serioase”. Bărbații se căsătoresc cu tot felul de femei. Pasiuni fatale și un ciclu nesfârșit de fani, din păcate, nu se învârte în jurul celor „bune și modeste”. Și toți bărbații, fără excepție, cedează în fața ispitei.

Așadar, de ce ei mint în legătură cu ura lor față de femeile „lipsite de modestie” și dragostea lor față de acelea „bune”? Lor le place să se simtă mai buni decât sunt cu adevărat. Este neplăcut să realizezi că simpatiile tale umane nu sunt conduse de un principiu moral, dar înțelegi de tu ce. 🙂