Gândește-te mai putin la ce vor alții. 13 Lucruri pe care trebuie să le învețe fiecare până la 35 de ani

Există lucruri, pe care e mai bine să le faci în tinerețe. Păstrează această listă și întoarce-te la ea pentru a te inspira.

1.Să călătorești într-o altă țară de unul singur

Dacă nu ai făcut niciodată așa ceva, încearcă neapărat! Călătoriile în singurătate se deosebesc enorm de cele împreună cu prietenii. Testează-ți rezistența. De la început îți poate fi dificil, dar foarte repede vei înțelege de ce a meritat să încerci.

2.Să te gândești la tine

Gândește-te ce îți dorești anume tu, și nu cei din jur. Apoi fă asta, fără nici o vină sau remușcare.

3.Să încalci regulile inutile

Regulile sunt create, pentru a fi încălcate! Glumesc. Deseori principiile pe care le respecți și de care te conduci în viață, au fost născocite de altcineva. Reflectă asupra lor. Într-adevăr te ajută? Dacă nu, încalcă-le!

4.Să te gândești mai puțin la ce vor spune alții

Ești unicul om, pentru care are importanță ceea ce faci. Uită de restul.

5.Învață ceva pentru suflet

Mai ții minte la ce visai în adolescență sau chiar în copilărie? Să faci cursuri de arte plastice, să înveți să dansezi hip-hop sau orice altceva, ce îți bucură sufletul. Mergi acum, cât încă mai ai timp pentru așa ceva.

6.Să îți schimbi cariera

Tot timpul ți se învârte în minte o idee de afacere, care ar putea avea succes, dacă ai avea destul curaj să începi să o realizezi? Hai, încearcă! Cel mai rău ce s-ar putea întâmpla – poți suferi un eșec. Dar și acesta este un plus pentru experiența ta.

7.Să îți asculți inima

Ascultă-ți inima, și nu capul, și vezi încotro te va conduce.

8.Să ai încredere în sine

E mai simplu de zis, decât de făcut. Dar totuși, cel ce merge va reuși să ajungă la destinație. Dacă vei începe să faci practică la 20 de ani, mai apoi îți va fi mai simplu.

9.Să faci tot, ce cândva îți interziceau părinții

Cel puțin un lucru. Îndrăznește să îți urmezi visele și ai curaj să suporți consecințele, frumoase sau nu prea.

10.Să te îndrăgostești de omul potrivit

Cu toții am auzit sute de istorii despre băieți și fete rele. Cu toate astea, încearcă să găsești un om bun. Asta îți va deschide calea spre fericire.

11.Pornește în călătoria viselor tale împreună cu cei mai buni prieteni

Amintirile dintr-o astfel de aventură îți vor înfrumuseța întreaga viață. Cu cât mai devreme vă veți hotărî, cu atât mai bine. Totuși mai frumoasă va fi încercarea, decât regretele că nu ați făcut-o.

12.Să spui ,,Nu”

Asta nu va face din tine o bestie. Dacă nu mai dorești să continui o discuție cu omul care nu te ascultă, pur și simplu spune ,,Nu”. Ține minte că ai dreptul să faci asta. Învață să îți prețuiești timpul și să îți stabilești corect prioritățile.

13.Acceptă-ți trecutul, ca pe o părticică din tine

Reține: anume trecutul te face să fii, cine ești acum. Orice nu s-ar fi întâmplat, asta te-a ajutat să ajungi aici și acum. Niciodată nu este târziu să repari ceea ce ai distrus în trecut.