Fugi departe de ea: 6 semne că femeia nu te iubește, ci te folosește!

Oamenii nu reușesc mereu să-și păstreze dragostea până la adânci bătrâneți. Mai mult, uneori nici măcar dragoste nu e. Și după cum spunea poetul – unde dragoste nu e, nimic nu e. Iată 6 semne care arată că femeia nu te iubește, ci pur și simplu te folosește. Dacă observi aceste semne la iubita ta, fugi cât mai departe de ea.

1. Cochetează cu alți bărbați

Și nu se sfiește de acest lucru. Acesta e un semn periculos care ar trebui să te pună în gardă. Dacă partenera ta nu-ți spune nimic despre noile sale cunoștințe, iar când faptele sunt constatate, nici măcar nu se sfiește de acest lucru – să știi că relația voastră se duce de râpă. Infidelitatea emoțională e primul semn că partenerul nu te iubește. Nu uita că ce s-a întâmplat odată s-ar putea să nu se mai repete niciodată. Dar ceea ce s-a întâmplat de două ori, se va întâmpla cu siguranță și a treia.

2. Are tendința să te controleze

De exemplu, îți interzice să vorbești cu alte persoane, în special de sex feminin, chiar dacă sunt pur și simplu colege de birou. Îți interzice să ieși cu prietenii. Te manipulează, te folosește, transforma sprijinul, iubirea și dragostea într-un raport contractual sau într-un instrument pentru atingerea scopurilor personale. Își impune propriile reguli și te face să te simți nefericit. Te abuzează emoțional. Pe hârtie sună absurd, dar în viața reală există mii și mii de astfel de cupluri. Și cu abuzatori bărbați, și cu abuzatoare femei.

3. Te face să te simți vinovat

Sentimentul de vinovăție este o carte pe care o joacă cele mai perfide persoane sau persoanele care nu iubesc. Să-ți faci partenerul să sufere sau să se simtă vinovat, în mod deliberat, este un gest meschin, care trădează nu numai lipsa iubirii, ci și a respectului față de partener. Astfel de femei manipulează atât de inteligent încât poți chiar să te simți vinovat și să faci orice pentru a câștiga iertarea. Cel mai important semn al unei femei manipulatoare este că întotdeauna îmbracă rolul de victimă. Sentimentele ei nu pot fi niciodată luate în serios.

4. Te compară cu foștii

Dacă iubita ta pomenește adesea despre foștii ei iubiți și mai și folosește grade de comparație – acesta e un semn că nu te iubește, ci doar te folosește pentru atingerea unui scop. Și imediat cum va apărea o opțiune mai bună la orizont, te va trimite la deșeuri feroase. Crezi sau nu, acesta este un alt semn de nesinceritate din partea iubitei tale, precum și un semn evident că ea nu are sentimente reale față de tine și s-ar putea chiar să se întoarcă cu ușurință la fostul ei iubit dacă el și-ar aminti brusc despre ea.

5. Îți cere să alegi între ea și familia ta

O persoană care iubește nu va cere niciodată așa ceva. Dacă o femeie încearcă să te învețe cum să te porți cu părinții, fratele și rudele tale atunci trebuie să fugi cât mai departe de ea, pentru că nimeni nu are dreptul să te oblige să alegi între familia ta și altcineva. E ceva perfid, pervers și josnic în această dorință. Dacă ești forțat să alegi, atunci acesta este un alt mod de manipulare feminină, combinat cu aroganță, lipsă de respect și grosolănie. Dacă o femeie nu îți respectă familia, nu te va respecta nici pe tine și nici ceea ce îți dorești să construiești alături de ea.

6. Te invidiază

Dacă o femeie te ia peste picior, îți minimizează realizările, succesele, ambițiile, te descurajează când vrei să faci ceva – atunci ar trebui să-ți pui întrebarea de ce oare mai ai nevoie de o astfel de femeie? Dacă iubita ta nu este pregătită să-ți susțină ambițiile și să-ți accepte realizările, aceasta este o relație ciudată în care cu siguranță nu există sentimente. Dacă partenerul tău te ia peste picior sau nu ia în serios munca și interesele tale, înseamnă că ori e ignorant, ori nu te iubește.