Fiul m-a trădat… N-am crezut niciodată că e în stare de așa ceva

Sunt încă șocată de ceea ce s-a întâplat, dar o s-o iau de la început. Mi-am crescut fiul de una singură. Cu mulți ani în urmă, soțul ne-a părăsit, lăsând în spate o grămadă de probleme și datorii. Am depus eforturi colosale ca să le fac cumva față și să-mi educ fiul. Tatăl său îi plătea pensia alimentară doar că ea nu ajungea nici pentru studii. Fiul are acum 15 ani, iar tatăl și-a făcut apariția.

A găsit de undeva numărul fiului de telefon, l-a sunat și s-au întâlnit.

Trebuie să menționez că fostul meu soț acum este un businessman de succes. Își permite multe. De la prima întâlnire cu fiul i-a dăruit un computer performant, iar acesta peste câteva săptămâni și-a strâns lucrurile și s-a mutat la taică-său.

Înțeleg, el are mulți bani, în comparație cu mine care încă achită ipoteca. Dar fiul e atât de deștept, a învățat întotdeauna bine, a făcut sport, era atât de ascultător…

A renunțat atât de simplu la mine. Pur și simplu a schimbat o mamă iubitoare pe niște jucării și o viață mai frumoasă.

Taică-său i-a luat ore suplimentare pentru ca să-l dea la un liceu prestigios. În fiecare vacanță pleacă undeva peste hotare, ceea ce eu nu mi-aș fi permis, abia de-mi acopăr cheltuielile.

Asta e, băiatul meu m-a schimbat. M-a schimbat pe niște jucării. Nu mai comunicăm. El încearcă să mă contacteze, eu însă nu pot să-i vorbesc și nici să-l văd.

Sunt supărată foc și pe fostul soț.  Nu doar pentru că ne-a lăsat în rahat cu 15 ani în urmă, dar și pentru faptul că mi-a cumpărat fiul.

Întotdeauna am depus tot efortul ca să cresc un copil bun, un băiat de treabă, dar el s-a dovedit a fi atât de ușor de cumpărat.

Mi-aș fi plăcut să-i văd în locul meu. Cu siguranță, s-ar fi supărat la fel. Nu aveți idee cât este de dureros când te trădează propriul copil.

Iar eu nu iert trădările. Poate peste câțiva ani, dar nu acum. Acum e peste puterile mele.

Anonim