Fiica unui milionar s-a căsătorit. În loc de cadou, ea a cerut 90 de apartamente pentru a le oferi celor săraci

Multe fete visează să se căsătorească, iar Sheira Munot nu a făcut excepție. Tatăl ei, miliardarul Ajay Munot, a vrut ca visul fetiței sale să se împlinească. Și a cheltuit o sumă substanțială pentru a-și aminti această zi pentru totdeauna.

Ajay Munot este unul dintre cei mai bogați oameni din India și se ocupă cu revânzarea grâului și a țesăturilor. De asemenea, este un expert financiar cu renume.

Când fata a aflat că tatăl ei a pregătit 122 de mii de dolari pentru nunta ei, a fost surprinsă. Planurile ei nu includeau o sărbătoare atât de mare. Munot a decis să folosească banii pentru a construi locuințe pentru persoanele fără adăpost din regiunea sa din India.

În urma celor derulate, fiica și soțul acesteia au fost mândri de fapta tatălui lor și au deschis oficial noile locuințe. Sheira a spus că decizia tatălui ei a fost  „cel mai bun cadou pentru nunta ei”.

Cheile pentru locuințele mai mici au fost date familiilor care locuiau în zonă de an de zile și aveau case stricate și cu condiții grele. Aceștia au acces la serviciile de strictă necesitate, cum ar fi electricitatea și apă.

Iată așa nunta unui cuplu, a devenit ziua în care alte 90 de familii s-au făcut fericite.