Fii pe fază: 7 semne că Universul ți-a auzit rugămințile. Ajutoarele sunt pe drum!

Probabil ai avut situații în viață când a fost destul să-ți dorești ceva ca să se întâmple. Bineînțeles, nu este întotdeauna exact așa cum vrei, dar se întâmplă. Dar ai observat oare că de fiecare dată, înainte de un eveniment frumos, destinul îți dă niște semne? Dacă nu, de acum încolo le vei observa!

1.Posibilități materiale

Probabil nu prea ți-a mers în ultima vreme din punct de vedere financiar și imediat ce destinul decide să fie mai bun cu tine apar noi oportunități financiare.

Primești niște oferte de a câștiga ușor niște bani cum ar fi să dai o consultație plătită cuiva sau să primești un supliment la salariu pentru o activitate opțională. Or oamenii care au împrumutat deseori bani de la tine, încep să-ți întoarcă toate datoriile sau câștigi ceva la o loterie, la un concurs.

Aceste norocuri financiare o să-ți aducă o stare de ușurare, o să scapi de neajunsuri și vei fi mult mai sigur/ă pe tine.

2. O intuiție mai puternică

Uneori se întâmplă să retrăiești unele situații de parcă le-ai mai simțit sau le-ai mai văzut cândva. Da, mă refer la deja-vu.

Ori ai niște vise care te ajută să iei niște decizii importante și îți dau încrederea că procedezi corect.

Dacă o să urmezi aceste semne și sugestii o să-ți poți schimba viața în cel mai reușit mod și o să poți să-ți îndeplinești visurile.

3. Te simți altfel

Observi că te lasă oboseala, insomnia, apatia și chiar depresia. Începi să simți un flux puternic de energie și ți-a reapărut dorința de a crea, de a face ceva.

Mai mult ca atât, vrei să-i ajuți pe cei din jur, pe cei dragi. Uiți de bolile tale cronice și începi să-i inspiri și pe alții.

4. Simți prezența unui înger păzitor

Ai început să observi aceleași numere norocoase în diverse situații, cum ar fi 22, 2222 sau 22:22, probabil îngerul păzitor este acum mai aproape de tine.

Dacă anterior erai foarte nehotărât/ă, acum dubiile te părăsesc și ești mai sigur/ă de ceea ce faci.

5. Ai căpătat o armonie cu lumea exterioară

De la un anumit moment ai prins o undă din lumea înconjutăroare care te ajută să te afli la timpul, locul și momentul potrivit. Îți merge foarte des, întâlnești întâmplător oameni pe care nu i-ai văzut demult, problemele se rezolvă de la sine, ai noroc în multe situații.

6. Îți înțelegi predestinația

În sfârșit, înțelegi care este misiunea ta în lumea asta. Și dacă până nu demult nu erai sigură de ocupația ta, acum știi exact ce vrei și simți fericire și împlinire. De acum încolo nu va mai fi nevoie să-ți cheltuiești energia pe lucruri inutile, care nu te caracterizează și care nu te satisfac.

7. Oportunități noi

Viața începe să se schimbe în cel mai radical mod. Ai în față noi orizonturi și oportunități, se schimbă percepția ta despre lume și odată cu ea, și oamenii din jur.

Acum n-o să pierzi șansa pe care ți-o dă Universul, pentru că știi cum să-ți stabilești prioritățile. Acum toate sunt la locul lor și te simți din ce în ce mai fericit/ă.