Femeile singure tot pot fi fericite!

“Inteligentă, frumoasă, gospodină minunată, dar mereu de una singură.” Femeile singure sunt adesea văzute ca fiind nenorocoase. Dar în realitate, multe dintre ele au au o viață minunată.

Cum îți imaginezi o femeie necăsătorită? Ca o persoană neinteresantă, tristă, care tânjește după afecțiune și după sprijin sau ca o personalitate puternică, independentă și veselă? În ochii societății, o femeie singură pare adesea ca o ghinionistă tristă, dar stereotipul este departe de a fi adevărat. Multe femei care nu au un partener de viață sunt mai fericite decât cele care caută să se căsătorească.

Astfel de femei își iau soarta în propriile mâini, se îndestulează singure cu cele necesare și își realizează toate visele. Încearcă să petreci timpul cu femeile realizate și vei observa imediat că au mai multă încredere și hotărâre decât cele care sunt în relații serioase. Cum fac ele acest lucru?

Ele se simt împlinite, ne-cătând la statutul de ”burlăcițe”. Nu au nevoie de nimeni care să le completeze, sunt mulțumite de viața lor.  Ele dețin o abilitate unică de a se bucura de singurătate, atunci când nu trebuie să se îngrijoreze de nimeni și nimic. Ele gândesc mai bine în tăcere. Rareori le vine să ceară sfatul cuiva și să se împărtășească cu îndoielile sale, spre deosebire de femeile care nu sunt obișnuite să fie singure. Nu simt nevoia unei comunicări confidențiale și a atenției altcuiva, se descurcă bine fără de ajutorul celor străini.

După înțelesul lor, o căsnicie nereușită este o pierdere de timp, este inutil să ”te pierzi” de dragul unei iubiri nefericite. Dar asta nu înseamnă că astfel de femei nu se îndrăgostesc și nu întemeiază familii, ele doar nu grăbesc evenimentele, deoarece cred că omul ”lor” îl vor recunoaște dintre milioane. Standardele lor sunt mai mari decât la majoritatea și nu vor să îți lege viața de primul venit.

Dar tu din ce categorie de femei faci parte?