Cum să-ți eliberezi casa de energie negativă: 6 învățături din vedele indiene!

Problemele de ordin energetic sunt foarte periculoase, pentru că ne afectează bunăstarea și relațiile cu cei dragi. Dacă ai în casă oameni și animale bolnave, dacă plantele se ofilesc ușor, dacă te cerți des cu membrii familiei, dacă te simți mereu obosită, dacă pisica nu vrea să intre în casă, dacă auzi zgomote ciudate, înseamnă că e timpul să-ți eliberezi casa de energie negativă. Conform înțelepciunii indiene, purificarea casei are loc în mai multe etape. Hai să vedem care sunt ele, adaptate la realitatea de azi.

Cum să scapi de energia negativă din casă?

#1. Eliberarea de energie negativă

Înainte de a începe purificarea casei, trebuie să te eliberezi de energia negativă din interiorul tău. Pentru asta, trebuie să faci baie cu sare. Sare este un conductor excelent de energie, atât negativă, cât și pozitivă. Cu ajutorul ei te poți elibera de energia negativă acumulată cu anii.

E suficient să moi un burete într-un amestec de apă cu sare și să te ștergi cu el pe pielea umedă în timp ce faci duș, la fel cum te-ai da cu săpun. E important ca în timpul procesului să fii într-o stare bună de spirit. Imediat cum vei spăla noroiul energetic de pe tine, te vei simți mai bine, iar sufletul tău se va umple de căldură. Apa sărată îți va curăța trupul și sufletul, de parcă ai scăpat de o povară apăsătoare.

#2. Pregătirea pentru purificarea casei

Îmbracă-te cât mai simplu posibil, de preferat într-un halat sau în treninguri. Nu trebuie să ai pe tine bijuterii sau accesorii. Nici de metal, nici de piele, nici de plastic. Trebuie să fii complet neutră din punct de vedere energetic. Deschide ferestrele, ușile și căile de ventilare. Trimite-i pe restul la plimbare.

Mai întâi de toate, trebuie să arunci lucrurile vechi, inutile și care îți provoacă amintiri neplăcute – ziare, electrocasnice stricate, cutii, borcane, vase crăpate etc. Vesela cu fisuri e deosebit de periculoasă. Ea împiedică acumularea de energie pozitivă în casă. Și nu lăsa niciodată vesela murdară pentru a doua zi, deoarece atrage spiritele rele în casă. În vede (texte sacre indiene) se spune că dacă lași vesela murdară pe timp de noapte, trebuie să părăsești casa înainte de apusul soarelui (sau să o speli).

Bun, după ce ai spălat vesela și ai scăpat de gunoi, șterge toate oglinzile din casă, cu o cârpă umedă, în sensul acelor de ceasornic. Încearcă să-ți amintești de câți ani ai fiecare oglindă. De numărul de ani depinde câte mișcări circulare trebuie să faci. Numai așa gunoiul energetic va dispărea. Dacă nu îți amintești câți ani au trecut, fă 13 cercuri.

#3. Un pic de fum

Vei avea nevoie de câteva crenguțe de sunătoare, ciulin sau aricioaică. Pregătește o oală cu apă de ploaie. Stropește cu apă toate colțurile casei, apoi înmoaie-ți mâinile și fața în apă de ploaie, fără să le ștergi. Lasă-le să se usuce.

După care, aprinde crenguța de sunătoare și las-o să scoată un pic de fum. Deci, nu trebuie să îi dai foc complet, e destul să pui planta într-o oală metalică și să aprinzi câteva vârfuri ca să iasă fum.

#4. Purificarea cu ajutorul lumânării

Vei avea nevoie de câteva lumânări subțiri din ceară sau o lumânare groasă din parafină. Ia o lumânare și așaz-o în interiorul unui cerculeț decupat din hârtie. Cerculețul e necesar pentru a-ți proteja mâinile de energia negativă absorbită de lumânare.

Aprinde lumânarea și plimbă-te prin toate camerele, începând cu ușa de la intrare și mergând în sensul acelor de ceasornic. Cu ușa de la intrare trebuie să fii deosebit de atentă, deoarece toată energia negativă trece pe acolo. Petrece lumânarea în jurul perimetrului ușii de la stânga la dreapta, de o parte și de alta a ei.

Apoi, deplasează-te mai departe prin toată casa, în sensul acelor de ceasornic. Acordă o atenție deosebită ferestrelor, oglinzilor, colțurilor, precum și umerașelor, deoarece pe ele se acumulează multă mizerie energetică. Pereții se prelucrează petrecând lumânarea în zigzag.

Nu uita de baie, un alt loc unde se acumulează energia negativă atunci când te speli. Ai grijă să petreci lumânarea deasupra tuturor suprafețelor din baie. Și, nu în ultimul rând, trebuie să ai grijă de pat, calculator și televizor, care absorb toată energia negativă pe care o emani. Lumânările consumate trebuie aruncate imediat.

#5. Purificarea mâinilor după curățenie

După ce ți-ai eliberat casa de energie negativă, inevitabil, o parte din mizeria energetică îți va rămâne pe mâini. Mai întâi, spală-ți mâinile cu săpun, sub un jet de apă caldă. Apoi, înmoaie mâinile în apă cu sare, freacă-le una de alta în sensul acelor de ceasornic și scutură-le un pic ca să te eliberezi de energia negativă. După care, așteaptă până pielea se usucă și clătește-le din nou.

#6. Repetă curățenia

Pentru a înțelege cât de eficientă a fost curățenia și dacă este necesară o a doua curățare (care trebuie făcută după trei zile), aprinde o lumânare și așteaptă până arde pe jumătate. Când ceara se va acumula în farfurie, fii atentă la forma ei. Dacă are o formă respingătoare și un ton întunecat, înseamnă că mai ai de muncit. Dacă jeturile sunt drepte, netede și frumoase, înseamnă că locuința ta s-a eliberat complet de energie negativă.

Citește și: Micul protector al familiei: Cum pisica detectează spiritele din casa ta?