De ce chiriașii mă consideră o proprietară ideală: 5 motive demne

Pe parcursul vieții am reușit să văd multe locuințe străine: am locuit 4 ani la cămin și mai mult de 10 ani am închiriat apartamente. Pentru proprietarii apartamentelor eu am fost întotdeauna un locatar exemplar: rezolvam de una singură toate problemele din locuință. Îmi plăteam singură facturile, chiar am făcut și reparație la bucătărie din banii mei.

Acum am ajuns eu să ofer apartament cu chirie, iar locatarii mi-au zis recent că sunt o proprietară ideală. Iată ce au avut ei în vedere.

Eu achit facturile

În fiecare lună, cer datele contoarelor de la chiriași și achit eu facturile de consum. Așa mă asigur că nu se fac întârzieri.

Rezolv problemele modern

Atunci când chiriașii se confruntă cu o nefuncționalitate în casă, precum robinetul care a crăpat, cada de duș care curge sau caloriferul care nu încălzește, eu sunt cea care cheamă meșterul cu ajutorul aplicațiilor moderne pe smartphone.

Nu intru la ei „în ospeție”

De când am locatari în apartament, nu am intrat niciodată acolo. Mă liniștește faptul că am prevăzut următorul detaliu.

Am inclus în plata chiriei și curățenia

În contractul de locațiune încheiat am inclus și următoarea clauză: lunar o firmă de cleannig face curățenie generală în apartament. Așa sunt sigură că apartamentul se menține într-o stare normală.

Am permis traiul cu animale de companie

Atunci când s-au mutat, chiriașii m-au întrebat dacă va fi o problemă în caz că într-o zi își vor dori să adopte un câine. Am acceptat, fără să mă gândesc prea mult. Sincer vorbind, nu înțeleg de ce nu. Dacă nu voi accepta oameni cu copii și animale, unde să locuiască ei? În stradă?