Cum mi-am schimbat viața radical la 37 de ani: 12 reguli ale conștientizării

Eu așa am fost educată – întotdeauna să fiu prima: la școală, în curte, la facultate, în business. Vedeam doar scopuri, nu și bariere. Niciodată nu mă întrebam dacă pot și n-am avut niciodată timp să mă opresc ca să mă întreb dacă vreau.

La un moment dat însă am înțeles că nu mai poate continua așa și iată ce am conștientizat:

1. Fără ca să înțelegem legile vieții, nu putem să vedem toată frumusețea și diversitatea ei. Este ca și cum ai admira frumusețea oceanului, stând pe mal. Este important să găsești un mentor care o să instaleze în capul tău sistemul comportamentului conștientizat și care o să te învețe să înoți în ocean fără griji.

2. Nu merge înainte până ce nu se armonizează sufletul și mintea. Atunci când sufletul spune „Vreau”, iar mintea îi răspunde „Mă tem, dar o să facem asta!” Sufletul conduce. El știe rezultatul alegerilor tale și semnalizează cu ajutorul emoțiilor.

3. Dacă treci printr-o criză, conectează energia la maxim cu ajutorul corpului. Nu poți vedea noi oportunități, fiind în declin energetic. Yoga este cea mai bună metodă pentru conectarea energiei la maximum.

4. Ieșirea din criză începe cu recunoștința. Practica zilnică a recunoștinței ne setează conștientul pentru succes.

5. Numai formarea sistemică a noilor obiceiuri pe parcursul unei perioade îndelungate poate să-ți aducă viața la un nou nivel, iar conștientizarea te va ajuta să mergi mai departe, fără retrageri.

6. Conștientizează-ți anturajul – 50% din succesul tututor începuturilor depinde de oamenii pe care îi ai lângă tine.

7. Nu există stiuații fără ieșire: Este important să deții instrumente de gestionare a vieții.

8. Cauzele și efectele au intervale de timp între ele. Majoritatea oamenilor nu înțeleg asta. Contează să privești în trecut și să cauți cauzele prezentului. Făcând concluzii, creează conștient ale motive pentru acțiunile dorite.

9. Este un nonsens să controlezi prezentul. Trebuie să-l accepți cu recunoștință. Există sens în a crea viitorul.

10. Unicul lucru pe care să-l controlezi – concentrarea atenției.

11. Mișcarea iconștientă și fără scop prin viață ne va aduce acolo unde vor complexele noastre.

12. Atunci când ești cu inima deschisă, poți fi fericit oriunde și în orice situație. Inima ne poate sugera calea și modul în care să ne folosim talentele. Este imposibil să-ți găsești predestinația, ascultând doar rațiunea.