Aceste 2 fraze îți vor îndrepta gândurile în direcția corectă și chiar îți vor schimba viața

Gândurile ne influențează emoțiile și comportamentul, iar cele negative ne pot dăuna foarte mult, chiar mai mult decât înseși lucrurile la care ne gândim.

Subaprecierea, dezamăgirea, lipsa dorinței de a face ceva sunt doar câteva dintre consecințele gândurilor negative.

Aceste gânduri nocive trebuie să fie înlocuite, cu altele constructive. Uite 2 fraze cu care poți începe să-ți schimbi viața.

„Nu contează ce cred cei din jur despre mine. Este important ceea ce știu eu”

Multă lume este afectată de părerea celor din jur. Gândul că cineva nu te-a înțeles corect sau crede într-un fel sau altul despre tine duce la anxietate, îți face o dispoziție proastă, te face să te subestimezi și chiar te poate induce în depresie.

Atunci când își fac griji din cauza unui lucru, oamenii simt nevoia să se justifice în gând și să-și ofere sieși o explicație, ceea ce nu este întotdeauna corect.

Oricare ar fi gândurile oamenilor despre tine, tu nu le poți schimba și nici influența.

Valoarea opiniilor dinafară scade atunci când tu știi mai bine ce s-a întâmplat de fapt.

Conștientizarea acestui lucru te va determina să te autoapreciezi corect, să ai încredere de sine și să te simți bine.

„Nimeni și nimic nu va veni”

Inițial, îți poate părea o afirmație ușor negativă, care să te indispună. S-ar putea să fie așa, dar asta este pilula amară pe care trebuie s-o iei, pentru ca să-ți fie mai bine.

Oamenii așteaptă. Așteaptă momentul în care va veni cineva sau va veni ceva să-i facă fericiți. Așteaptă ceea ce-i va scoate din necazuri și probleme. Așteaptă ca cineva să le spună cum să devină bogați.

Ei așteaptă chiar și atunci când nimeni nu intenționează să vină și astfel se îneacă în iluzii. Se supără și încep să urască lumea din jur sau să se urască pe sine.

Așteptările au rădăcina în gândul bine impregnat în cap „trebuie”. Oamenii cred că toți cei din jur trebuie să facă ceea ce se așteaptă de la ei.

Atunci când omul înțelege că nimeni nu va veni, se schimbă cu totul gândirea. Nu trebuie să învinovățești pe nimeni de ceea ce se întâmplă sau nu se întâmplă în viața ta. Și ei cred că tu le datorezi ceva…

Mizează doar pe tine.

Doar asta te face să cauți soluții, opțiuni, ajutor, de muncă, inspirație, motivație, hobby ș.a.