Acesta este indiciul că o femeie este fericită în căsnicie

Atunci când în viața de familie ceva nu merge cum trebuie, unele femei încearcă să-și ascundă pe cât este posibil nemulțumirea, altele însă vorbesc deschis despre asta sau altfel spus se vaită neîncetat. Totul depinde de cât de mult îi place femeii să-și scoată lenjeria murdară la vedere. Totuși, femeile care sunt cu adevărat fericite în căsnicie au ceva în comun.

Ce indică existența fericirii?

Femeile sunt niște ființe foarte emoționale, așa că atunci când nu le merge, unele sentimente aparent inexplicabile ies la iveală. Dacă o să-ți analizezi și tu prietenele, vei înțelege un lucru: femeia care este fericită într-o relație redă mult calm. Această calmitate se observă în toate: la serviciu, în comunicarea cu prietenii, partenerul și copiii, în treburile de rutină. Ea nu tinde să se autoafirme pe fundalul cuiva și nu încearcă să trăiască după stereotipuri – ea pur și simplu savurează tot ce i se întâmplă.

Femeia este liniștită când alături de ea se află o persoană apropiată sufletului, care îi înțelege viziunile – într-o astfel de relație domnește armonia.

Calmul și nu indiferența

Totuși, nu trebuie să confundăm calmul și indiferența, care indică opusul – lipsa totală de satisfacție pentru ceea ce se întâmplă în familie. Indiferența este lipsa emoțiilor față de ceea ce face sau spune bărbatul. Femeii nu-i pasă nici măcar dacă soțul îi este fidel sau nu.

La femei indiferența nu apare pur și simplu. Ea este o consecință a lipsei de fericire și înțelegere. În astfel de condiții nu poate fi vorba de nicio armonie.