5 tipuri de femei divorțate, cu care mai bine să nu se lege o relație

Relația cu o femeie divorțată, mai ales în cazul când divorțul a avut loc din vina soțului ei, este una dintre cele mai dificile.Doamna nu s-a recuperat încă din experiența proastă, este plină de resentimente și furie, dar este deja pregătită pentru o nouă experiență. Ei bine, acum ea poate începe să descarce toate nemulțumirile asupra noului ales.

Desigur, cineva pur și simplu nu poate accepta o așa relație, dar unii încearcă să vindece rănile emoționale ale unei femei divorțate. Și sunt doamne cu care este mai bine să nu faci deloc viață comună. Ele sunt aici:

Mama singură
După divorț, o femeie va încerca să găsească rapid un nou tată pentru copil și un soț pentru ea, dar copilul nu va deveni niciodată copilul adevărat a noului soț. Va fi dificil pentru un bărbat să accepte asta. O femeie poate considera acest comportament nedrept și va fi supărată pe cel ales. În plus, ea îi va oferi copilului ei mai multă dragoste și atenție decât soțul ei. Drept urmare, noul domn s-ar putea simți inutil – la urma urmei, există deja un tandem stabilit – o mamă și un copil. Mai mult, femeia va comunica constant cu fostul ei soț, pentru care probabil că mai are sentimente. Și acesta este un alt motiv pentru gelozie și suspiciune.

O fostă soție casnică
Gospodinele, prin natura lor, încearcă să trăiască în detrimentul bărbaților – fie că este soț sau iubit. Dacă doamna era căsătorită, atunci, cel mai probabil, s-a mutat în spațiul de locuit al soțului ei. Prin urmare, fără locuință și muncă, va încerca să-și găsească rapid un nou sponsor care să-i furnizeze bani și să se ocupe de bunăstarea celui ales. O astfel de femeie va fi întotdeauna nemulțumită de câștigurile unui nou soț, comparându-l cu cel anterior, cu excepția cazului în care noul soț este oligarh.

Isterică
Nu poți determina din start că o femeie are un psihic instabil și ușor se enervează pe toate. De altfel o așa femeie este amuzantă, excentrică, capabilă de experimentare, dar să trăiești cu o astfel de doamnă este pur și simplu imposibil. O femeie instabilă din punct de vedere psihologic își schimbă dispoziția de 100 de ori pe zi. Acum este veselă, în 5 minute poate fi isterică din cauza unei manichiuri zgâriate sau a unei căni care a căzut de pe masă. Și dacă în tinerețe este interesant să petreci timp cu astfel de fete, atunci după 30 de ani îți dorești liniște și confort acasă.

Supărăcioasă
După divorț, aceste doamne sunt jignite de întreaga lume și, mai presus de toate, de fostul lor soț. Nu le plac refuzurile, vor să fie în centrul atenției și să solicite ceva imposibil de la cel ales.În același timp, dintr-un anumit motiv, ele transferă nervii fostului lor soț, unui nou domn. Ca răzbunare pentru o mică greșeală sau un cuvânt aruncat din greșeală, este posibil să nu ridice telefonul, să nu vorbească sau chiar să meargă la plimbare. Nici unui om nu îi va plăcea și, prin urmare, nu vor tolera „ofensarea” pentru o lungă perioadă de timp.

Nu râde la nimic
După divorț, stima de sine a femeii a scăzut brusc și, prin urmare, la fiecare potențial domn va vedea doar neajunsuri și dorința de a o jigni. Dacă la început noul ales poate încerca să o înveselească, însă ea „nu râde”, atunci în câteva zile această dorință va dispărea. Pesimismul unei fete poate fi transmis involuntar unui bărbat. Și nu toată lumea, da, de fapt, nimeni nu vrea să vadă viața doar în gri. Dacă, de asemenea, nu doriți să aveți experiența unor relații nereușite, ocoliți aceste fete.