5 fraze ale femeilor stilate, care jignesc profund bărbații

O femeie îngrijită acordă mare atenție la felul cum arată. Este important pentru ea ce impresia altor persoane, cum o percep cunoscuții și prietenii ei. De aceea, o astfel de doamnă este uneori prea strictă nu numai față de ea însăși, ci și față de cei care o înconjoară. În acest material descoperiți 5 fraze ale acestor femei, care supără până în adâncul sufletului, bărbații:

„Trebuie să-mi ții pasul”
Întrucât o femeie îngrijită este întotdeauna obișnuită să arate perfect, ea așteaptă același lucru de la bărbatul ales. De fiecare dată înainte de a ieși din casă, ea examinează minuțios bărbatul și îi face observații, uneori neplăcute. Ea are întotdeauna un motiv de nemulțumire – poate fi o cravată care nu se potrivește cu tonul cămășii sau blugi obișnuiți în loc de pantaloni eleganți.

Astfel de observații jignesc puternic un bărbat, deoarece el, la rândul său, nu cere niciodată de la femeie să îi corespundă în ceva – de exemplu, în venituri, în munca fizică grea.

„Nu contează cât timp mă aștepți, nu pot ieși din casă așa”
Un bărbat ajunge să audă această frază de fiecare dată înainte de a ieși cu femeia în public. Femeia se pregătește foarte mult timp, ignorând faptul că va întârzia foarte mult. La început bărbatul o așteaptă în tăcere, apoi începe să facă încercări de a-i accelera procesul, întrebând dacă este posibil să se pregătească mai repede, iar femeia de obicei îi răspunde că trebuie să o aștepți atât timp cât trebuie.

„Nu te zgârci pe o cremă, ești obligat să mi-o cumperi”
Cel mai probabil, un bărbat, în numele dragostei poate oferi femei sale tot de ce are nevoie. Mai mult, el consideră că această stare fiind absolut normală. Cu toate acestea, o doamnă care își exprimă cerințele pe un ton atât de categoric nu provoacă decât ofensare și nedumerire pentru bărbat.

O așa frază sună jignitor pentru un bărbat și insuflă ideea că relație este întreținută doar pe banii deținuți de bărbat.

„Trebuie să privești doar la mine”
O femeie îngrijită arată întotdeauna grozav, iar acest lucru este adevărat. Ea este obișnuită cu adorația și venerarea și se simte incomod când observă că un bărbat privește către alte femei. Ea nu poate suporta chiar gândul că bărbatul ar putea savura cu privirea o altă doamnă. Nu înțelege că un bărbat se va uita în continuare la domnișoarele atrăgătoare și nu este nimic ieșit din comun în acest sens – așa este natura masculină.

„Îți este în cot de mine! Uită-te în ce sunt îmbrăcată. “
Dacă te uiți în dulapul unei femei îngrijite, poți vedea haine care nu sunt cele mai ieftine. Îi place să se îmbrace și cheltuie o grămadă de bani pe care, de regulă, îi oferă iubitul. Îi place să îi reproșeze neglijența, dovedind că lui absolut nu îi pasă de sufletul pereche. O astfel de atitudine nu numai că îl supără pe partener, ci și îl jignește foarte mult, deoarece această persoană oferă o mulțime de bani pentru a se asigura că aleasa sa arată întotdeauna genial.