39 de citate motivaționale ale Monicăi Bellucci despre și pentru femei.

Una dintre cele mai apreciate și adorate actrițe a timpurilor este actrița italiană Monica Bellucci. Aceasta a fost poreclită de altfel Zeița Italiană. Carisma și feminitatea ei naturală nu lasă nici un om indiferent. În plus, Monica Bellucci este mamă a doi copii minunați, cunoaște trei limbi și iubește yoga. De-a lungul timpului, Monica Bellucci a inspirat și motivat numeroase femei să aibă încredere în sine și să se respecte. În articolul ce urmează vă prezentăm 20 dintre citatele motivaționale ale actriței, citate care au inspirat mii de doamne:

 1. Femeia poate iubi aşa, ca şi cum nu va pleca niciodată. Dar s-ar putea să vină o zi când va pleca ca şi cum nici nu te-ar fi iubit niciodată.
 2. Nu trebuie să-i urăşti pe cei care te invidiază, pentru că aceştia recunosc că tu eşti mai bun decât ei.
 3. Nouă nimic nu ne aparţine, nici soţii şi nici copiii. Suntem capabili doar să împărtăşim ceva cu oamenii dragi.
 4. Feminitatea este foarte importantă pentru mine. Ea înseamnă frumuseţe. Nu are de-a face cu frumuseţea genetică, ci cu cea dobândită. E ca şi cum feminitatea se reflectă asupra chipului şi corpului tău în funcţie de ce ai trăit şi experimentat.
 5. Frumuseţea devine vie şi interesantă atunci când este ascunsă sub îmbrăcăminte.
 6. După mine, e o prostie, fiind tânără şi frumoasă, să devii o piesă de decor a unui bogătaş şi să te consumi doar în petreceri.
 7. Cred că timpul distruge totul. Luaţi un măr frumos, roşu. După o vreme se zbârceşte şi se umple de viermi, la fel cum se întâmplă cu noi toţi.
 8. Frumuseţea este cu adevărat o forţă doar atunci când ştii cum să o foloseşti. E ca şi cum ai avea un Ferrari, dar nu ştii să-l conduci; ea nu-i de niciun folos.
 9. Cineva mi-a spus că în interiorul tuturor artiştilor există nişte “Frumoase Adormite” şi că de fiecare dată când se joacă un rol, una dintre aceste frumoase se trezeşte. În interiorul nostru există de toate.Trebuie doar să vedem aceste lucruri.
 10. Omenirea poate să-i ierte omului inteligenţa, talentul, dar frumuseţea — niciodată.
 11. Sunt o italiancă sută la sută în ceea ce priveşte dragostea mea pentru mâncare. Mănânc orice, dar prefer bucătăria italiană.
 12. Mă încântă ideea că atunci când un bărbat plăteşte ca să vadă unul dintre filmele mele, mă plăteşte pentru a-i face o plăcere.
 13. Nu înţeleg femeile care afirmă că dorinţele bărbaţilor le umilesc. Eu cred că ele, pur şi simplu, nu sunt în armonie cu sine.
 14. Este un neajuns, dacă eşti proastă, dar dacă eşti deşteaptă şi ştii cum să-ţi foloseşti frumuseţea — aceasta este o calitate.
 15. Corpul meu este atât de impotant pentru mine… faţa mea, braţele mele, picioarele mele, mâinile mele… Folosesc orice pot pentru ele.
 16. Nu contează cât de puternică este femeia, ea oricum aşteaptă un bărbat mai puternic decât ea şi nu pentru a o priva de libertate, ci pentru a-i da posibilitatea să fie slabă.
 17. Bărbaţii încearcă să-şi menţină autoritatea cu ajutorul femeilor. Ei se tem de frumoasele independente şi sunt atraşi de fete tinere şi imature, lângă care se pot simţi mai puternici.
 18. Trebuie să fim îngăduitori. Păi, cine suntem noi: nişte nebuni, care încearcă să-şi menţină echilibrul pe un glob ce se roteşte cu o viteză imensă şi călătoreşte prin Univers. Cine poate fi perfect în astfel de condiţii?
 19. Eu le spun mereu fetelor tinere: “Învaţă să-ţi iubeşti corpul!”. La urma urmei, ideal nu există şi este clar că femeile cu forme apetisante nu sunt mai puţin atrăgătoare decât cele slabe. Trebuie doar să înveţi să te accepţi aşa cum eşti.
 20. Mă simt bine şi confortabil când sunt singură, dar nu pentru că sunt frumoasă. Ştiu o mulţime de oameni frumoşi a căror viaţă este îngrozitoare. Ei nu se simt bine când stau singuri. Confortul interior nu depinde de aspectul tău exterior, ci de pacea ta interioară.
 21. Pentru nimic în lume nu-mi doresc să am din nou 20. Acum sunt mai fericită decât atunci, pentru că la acea vârstă, noi abia începem să ne autocunoaştem, încercăm să ne dăm seama ce vrem să fim, suferim din cauza lipsei de încredere în sine. Acum ştiu exact ceea ce vreau şi ceea ce nu vreau.
 22. Actorul e ca pianul. Trebuie să fie bine acordat, cu condiţia să nu-l atingi prea tare.
 23. Frumuseţea ar trebui să ne ajute să găsim armonia, iubirea şi sensul în această lume nebună.
 24. Cunoştinţele umane în sfera tehnologiei au crescut semnificativ, dar nu şi în sfera sentimentelor.
 25. Când oamenii divorţează este o mare tragedie. În acelaşi timp, dacă rămân împreună, poate fi mai rău.
 26. Femeia-actriţă este un pic mai mult decât o femeie. Bărbatul-actor este un pic mai puţin decât un bărbat.
 27. Iubirea trăieşte numai în cazul în care există respect reciproc şi libertate. Dorinţa de a poseda este absurdă.
 28. Cred că avocaţii sunt nişte incredibili actori. Îţi imaginezi cât de mult trebuie să joace teatru în fiecare zi?
 29. Confortul interior este asigurat nu de felul în care arăţi la exterior, ci de felul în care te simţi în interior.
 30. Actorul lucrează cu sufletul şi cu raţiunea.
 31. Frumuseţea pentru femei devine o problemă numai în două cazuri: atunci când ea nu este sau atunci când nu există nimic în afară de frumuseţe.
 32. A fi actriţă înseamnă sublimul feminităţii.
 33. Tenul superb este un lux pe care îl merităm.
 34. Pentru mine să îmbătrânesc înseamnă să devin mai bună.
 35. Feminitatea constă din armonie, naturaleţe şi senzualitate.
 36. Un trup frumos devine viu şi interesant numai când e locuit.
 37. Frumuseţea devine vie şi interesantă când este acoperită cu îmbrăcăminte.
 38. Dragostea şi dorinţa au fost motorul şi firul roşu în întreaga mea viaţă.
 39. Sunt un om fericit, pentru că am fost foarte iubită, am o familie numeroasă.