Un milionar s-a deghizat în vagabond. Ce a urmat după se întâmplă doar în basme!

Alexandr Roslyakov este un multimilionar din Rusia, care deține o companie de transport, cu reprezentanțe în întreaga lume. Anul trecut, bărbatul a participat la un reality show, condițiile căruia era să se deghizeze în vagabond și să petreacă 5 zile în stradă. Alexandr a primit de la organizatori 10 euro, câteva haine ponosite și o ladă cu tot felul de zdrențe.

Antreprenorul a intrat veridic în rol. Conform legendei, Alexandr era fost profesor de educație fizică, rămas fără casă, acte și bani. Și de mai bine de 3 ani locuia în stradă. De altfel, cu doar 2 săptămâni înainte de filmări, proaspătul vagabond se distra pe insula Bali.

Prima noapte, dar și cele care urmează, Alexandr a petrecut-o într-o casă pentru oamenii străzii, amenajată de un cuplu de voluntari. Surprins de bunătatea și generozitatea lor, imediat după încheierea experimentului bărbatul le-a cumpărat o casă mai mare, care a costat 150 de mii de euro și găzduiește în prezent 27 de persoane fără adăpost.

Denis și Elena plănuiesc să amenajeze camerele rămase libere pentru a primi încă 10 persoane. Casa e destinată doar bărbaților și este echipată cu toate cele necesare pentru o viață confortabilă.

Tot acolo, Alexandr a făcut cunoștință cu Arseniy Yankovskii, un scriitor rămas fără adăpost de mai bine de 10 ani. Fascinat de simplitatea și erudiția lui, milionarul a decis să-i cumpere un apartament, ca acesta să-și reia activitatea de scriitor.

Pe lângă asta, Alexandr l-a ajutat să obțină un contract cu o editură pentru lansarea cărții sale, intitulată – “O a doua șansă”. Arseniy nu mai consumă alcool de câțiva ani și vrea să-și găsească nevastă, pentru că în sfârșit are ce-i oferi.

În a treia zi, Alexandr a cunoscut-o pe Diana, care împreună cu cei 4 copii ai săi își lua dejunul la o cantină de ajutor social. Diana a rămas văduvă acum 6 ani. Cuplul nu avea propriul apartament și după moartea soțului Diana a rămas pe drumuri. Familia se tot muta de la o chirie la alta și încerca să supraviețuiască cum poate. Diana trebuia să muncească noaptea, iar ziua să îngrijească de cei 4 copii pe care i-a adus pe lume.

Alexandr le-a cumpărat un apartament cu 4 camere și le-a oferit 15 mii de euro pentru amenajarea acestuia. Acum Diana nu mai trebuie să lucreze nopțile și poate să petreacă mai mult timp împreună cu copiii ei.

Pentru a câștiga bani de mâncare, Alexandr a fost nevoit să lucreze la un adăpost pentru câini. Administratoarea acestuia recunoaște că nu a avut niciodată un muncitor la fel de responsabil și zelos ca el. După încheierea proiectului, milionarul a donat adăpostului 15 mii de euro pentru curățarea și amenajarea zonei.

Citește și: Asta da viață de câine: Un medic a construit un sătuc pentru câini în care aș vrea să trăiesc și eu!