Trăiește într-un container de metal și e fericită! Iată cum arată casa în interior

Dacă visezi să ai o casă în afara orașului, dar te gândești că e dificil și scump să-ți construiești una, nu te descuraja. Pentru a contempla natura și farmecul satului românesc, e suficient să-ți ridici o căsuță mică, dar bine gândită. Mai mult, uneori nici casă nu-ți trebuie.

Michelle Boyle, o simplă pensionară din Marea Britanie, a demonstrat că acest lucru este posibil. Imediat cum s-a pensionat, ea și-a ridicat o casă de metal în sânul naturii și s-a mutat acolo. Mai mult, de ceva timp tânăra bunicuță construiește case pentru alte persoane.

Patima ei pentru case a început acum câțiva ani, când a înțeles că a obosit de rutina urbană. Imediat cum a ieșit la pensie, Michelle s-a lăsat de oraș, și-a dat casa în chirie și și-a ridicat o casă în natură. Iar ca materie primă a folosit un container naval. Și dacă te gândești că o astfel de casă nu este nici practică, nici comodă, să știi că nu este așa. Iată cum arată casa din interior.

Dormitorul este situat sub tavan, iar living-ul este combinat cu bucătăria. Michelle dezvăluie că cel mai greu i-a fost să construiască bucătăria și blocul sanitar. În schimb, le-a echipat cum se cuvine.

Michelle recunoaște că nu are nevoie de mult spațiu pentru a se simți bine. Casa într-adevăr este mică (doar 10 mp) în schimb este echipată cu tot de ce are nevoie și lasă mult loc în grădină, lucru care i-a lipsit cât timp a trăit la bloc. Bătrâna a fost într-atât de mulțumită de propria ispravă încât a început să ridice case și pentru alte persoane interesate de acest concept.

De exemplu, o astfel de casă costă 15 mii de lire. Michelle afirmă că deși sunt relativ ieftine, casele din containere navale sunt durabile, puternice, ecologice, practice și, cel mai important, sunt unice. O astfel de casă oferă în același timp multă flexibilitate și multe provocări.

Bătrâna afirmă că niciodată în ultimii 10 ani nu s-a simțit mai bine.