Te vor cuceri prin modestie: 10 cupluri celebre care s-au căsătorit în secret și au uimit o lume întreagă

Nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viață, pe care vrem să-l împărtășim cu toți cei apropiați, iar uneori și cu întreaga lume. Anume așa, cel mai frecvent, procedează vedetele: petrec nunți pompoase despre care vor să vorbească toată planeta încă o lună după asta. Dar există și dintre cei care preferă ceremoniile modeste și liniștite în cercul familiei.

Noi credem că fericirea iubește liniște, iar cuplurile care s-au căsătorit în taină confirmă asta.

Heidi Klum și Tom Kaulitz

Supermodelul, Heidi Klum, și chitaristul trupei germane Tokio Hotel, Tom Kaulitz, și-au primit certificatul de căsătorie confidențial în California, în luna februarie a acestui an. Heidi are 3 copii și este la al treilea mariaj.

Daniel Craig și Rachel Weisz

Craig și Weisz s-au căsătorit în 2011, la New York. La ceremonie au fost prezente 4 persoane, inclusiv fiica lui și fiul ei.

Richard Gere și Alejandra Silva

https://www.instagram.com/p/Bjo_c2OD-Le/?utm_source=ig_embed

Chiar și după un divorț complicat și îndelungat cu a doua soție, Richard Gere a decis să se mai căsătorească o dată. Noua soție, în vârstă de 35 de ani, este o femeie de afaceri de origine spaniolă. Cuplulul s-a căsătorit în 2018 în cadrul unei ceremonii asunse de ochii lumi, la vila actorului.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk

https://www.instagram.com/p/BprmEcpl-V4/?utm_source=ig_embed

Gwyneth s-a căsătorit cu producătorul, Brad Falchuk, în cadrul unei ceremonii petrecute la ea acasă, în 2018. Steven Spielberg a încercat rolul de cameraman la nunta lor.

Hilary Swank și Philip Schneider

https://www.instagram.com/p/Bt4gkaulKTh/?utm_source=ig_embed

Hilary și bisnessmanul, Philip Schneider, au jucat nunta în 2018, într-o rezervație naturală din California. Printre oaspeți s-au număratt doar prieteni apropiați și rude.

Dave Franco și Alison Brie

https://www.instagram.com/p/BtKdVYglHOi/?utm_source=ig_embed

Acest cuplu s-a căsătorit în 2017, într-o atmosferă intimă, cu puțini oaspeți. Tinerii nu iubesc să-și afișeze viața personală în public.

Carice van Houten și Guy Pearce

https://www.instagram.com/p/BKnzGr7AzUl/?utm_source=ig_embed

Cei doi actori sunt împreună din 2015, dar ies foarte rar în lumina reflectoarelor.

Nikki Reed și Ian Somerhader

https://www.instagram.com/p/BBD9LmIqJ3d/?utm_source=ig_embed

Ian și Nikki s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în 2015. Cei doi au expediat oaspeților invitații, dar nu la nuntă, ci la o petrecere de trecere în casă nouă.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger

https://www.instagram.com/p/Byf8I_WJzAq/?utm_source=ig_embed

Cuplul s-a căsătorit în 2019, în cadrul unei ceremonii „intime, profunde și emoționante” precum au calificat-o tinerii însurăței.

Orlando Bloom și Katy Perry

Celebrele vedete sunt împrună de 3 ani, iar anul acesta au anunțat despre logodnă. Încă nu se cunoaște data nunții, dar reieșind din secretomania cuplului, o să aflăm despre ea postfactum.

https://www.instagram.com/p/Bt5gRBDHNZl/?utm_source=ig_embed