M-a lepădat: Am decis că el nu merită să fie fericit și i-am distrus viața.

”Nu este nimic mai rău decât o fată jignită. Și astăzi sunt eu.”, spune protagonista noastră.

În acest material veți afla, din prima sursă, istoria fetei, care a fost mințită și lepădată într-un mod josnic. Cu ce s-a terminat relația lor? Veți afla din acest articol.

”Am fost crescută ca o prințesă. Tatăl meu mă adoră. Dar a plecat la îngeri când aveam 25 de ani. Viața era împărțită în înainte și după. Am început să merg mult singură și să plâng, ca să nu plâng acasă în fața mamei și a fraților mei.

Așa l-am cunoscut. Andrei era grijuliu. Cât de mult are nevoie o fată afectată de durere ca să fie cucerită? Puțin! Am început repede să să simt afecțiune față de el. Am început să ne sărutăm ore întregi, iar apoi relația a devenit mai fierbinte. Câteva luni mai târziu, a venit sfârșitul natural. El a venit și a spus că nu ne mai putem întâlni.

Pentru că în curând are nuntă!
L-am lovit pe obraz, atât de tare încât mi-am bruscat degetul. El a plecat. Am suferit atât de mult. El credea că m-a consolat, m-a ajutat în vremuri dificile, m-a sprijinit. Nu înțelegea de ce sunt atât de furioasă și nu a spus despre mireasă, ca să nu-mi fac griji. Bărbați, ce vă trece prin minte când vă ascundeți aventurile atât de prost? El m-a consolat.

Da, m-a ridicat de la pământ pentru a mă arunca într-o gaură. Acum am deja doi bărbați care nu sunt cu mine. Eu am sentimente! Chiar nu au fost alte modalități pentru a-ți satisface nevoile tale?

M-am gândit mult timp. Nu merita să fie fericit. Aveam câteva poze pe telefon cu el. I-am găsit iubita pe rețeaua de socializare și am ieșit la întâlnire cu ea. A venit. I-am spus totul.
În primul rând, nu am avut sentimente. Parcă aș fi fost lipsită de ele. Nu am simțit nimic, în afară de o ură uriașă pentru această persoană. Nu poți răni o persoană atât de mult.

În al doilea rând, îmi pare rău pentru această nefericită fată. Trebuie să știe cu cine se va căsători. Aceasta este simpla solidaritate. Iar solidaritatea feminină este o forță teribilă.

I-am spus totul. Ea a înjurat, nu-i venea să creadă. Știi, mi-a plăcut de ea. Se numea Elena. L-a sunat pe Andrei și l-a rugat să vină. L-am așteptat împreună. I-a dat o explozie cumplită chiar în cafenea. Și ea l-a lovit. Și ea a plecat. Ea a aruncat inelul în fața lui. Și Andrei a spus că nu sunt o persoană bună. Aceasta dacă e să ocolesc toate cuvintele necenzurate. Mai exact, el a spus că sunt o cățea. Ei bine, e clar aici.

Nu am spus nimic. Tocmai am continuat să beau cafea. M-am simțit mai bine. Tatăl meu m-a învățat că trebuie să fii capabil să te ridici pentru tine. Nu a întors cealaltă obraz. Dacă răutatea rămâne nepedepsită, răul va triumfa. Se va crede că face ceea ce trebuie. S-ar putea să fiu un câine de sex feminin, dar nu regret în niciun caz ceea ce am făcut.”

Voi ce părere aveți? A procedat corect fata?