Rafinament prezidențial: 7 ținute desăvârșite ale Melaniei Trump

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a rămas în memoria umanității ca una din cele mai stilate și elegante soții ale liderilor politici mondiali. Melania se poate lăuda cu o siluetă impecabilă, pe care o subliniază de fiecare dată când are ocazia cu diverse ținute demne de statutul său.

Melania și-a dezvoltat propriul stil, care respectă protocolul vestimentar prezidențial, dar în același timp, pare rupt de pe podiumurile de defilare ale marilor case de modă. Astăzi facem o retrospectivă cu cele mai memorabile ținute ale sale.

Citește și: 11 look-uri impecabile ale Melaniei Trump. Care îți place cel mai mult?

Ținutele în tonuri negre, reci și nepăsătoare, îi dau acesteia un aspect sever și hotărât, dar datorită facturii rigide a țesăturilor, Melania arată în continuare feminin și stilat.

Deseori, ținutele sale negre, fie că e vorba de fuste, rochii sau bluze, sunt completate de un poncho de aceeași culoare, care arată foarte organic, indiferent de anotimp.

Setul alb al Melaniei este compus dintr-o fustă îmbinată cu o jachetă cu guler înalt, care arată neobișnuit de grațios și distins. Îți sugerăm să atragi atenția la modul în care un mic peplum la nivelul taliei echilibrează silueta acesteia, făcând ținuta să arate elegant și armonios.

În opinia stiliștilor, astfel de seturi se potrivesc femeilor care își doresc să adauge puțin volum la nivelul șoldurilor.

Rochia ideală pentru vară arată exact așa: lungime până la mijlocul gambei, croi liber, care nivelează silueta și imprimeu discret, neagasant, care adaugă jovialitate și feminitate ținutei.

Citește și: Femeia care sfidează vârsta – 7 trucuri ca să arăți mai tânără de la Brigitte Macron!

Specialiștii în modă sunt ferm convinși că un asemenea palton roșu, din piele, e în stare să încoroneze orice femeie. Nuanța de roșu intensă, mată, înrudită cu vișiniul, îți va face aspectul enigmatic și aristocratic. Croiul rigid îți va corecta silueta, iar tendința pentru articole vestimentare din piele, la sigur va rezista încă câțiva ani.

Un costum cu pantaloni în tonuri pământii, asemenea celui purtat de Melania Trump, poate fi o completare excelentă pentru garderoba ta de zi cu zi.

Apropo, probabil ai observat deja că, în ciuda aspectului extraordinar de elegant, toate ținutele Melaniei Trump, sunt elementar de simple. Anume asemenea detalii fac diferența dintre o persoană stilată și o icoană a stilului.

Citește și: Vrei să arăți ca Monica Bellucci? Aplică și tu aceste 6 secrete de frumusețe