Păr lung după 50 de ani: 6 vedete care au făcut această alegere – reușită sau nu?

Vârsta nu este un motiv să renunți la părul lung. Cel puțin, așa au decis vedetele pe care o să le vezi în acest articol. Iată cum arată celebritățile care nu se grăbesc să-și facă o tunsoare.

Stacy London, 50 de ani

Una dintre cele mai populare fashion stiliste, Stacy London, adoră imprimeurile și culorile stringente, însă în ceea ce privește podoaba capilară este cât se poate de naturală. De exemplu, ea nu încearcă să-și mascheze părul cărunt în totalitate și își lasă câteva șuvițe albe. Este destul de contrastant și impresionant, dar nu toți consideră la fel.

Demi Moore, 57 de ani

Demi Moore obișnuiește să-și vopsească părul în totalitate și în aceeași nuanță. Sau cine știe? Poate că se numără printre norocoasele care nu încărunțesc. Actrița poartă această coafură de mulți ani și este convinsă că părul lung o face să arate mai tânără. Nu putem să nu fim de acord.

Nicole Kidman, 52 de ani

Nicole Kidman nu experimentează cu lungimea părului, dar o face cu modul de aranjare. De regulă, ea optează pentru părul ușor ondulat în stil hollywoodian sau pentru vârfuri rebele, ușor umezite, care o fac să arate mai tânără și mai stilată.

Sarah Jessica Parker, 55 de ani

Sarah practic n-a fost văzută niciodată cu păr scurt, cu excepția când în unul dintre sezoanele renumitului serial a purtat carre alungit. În general, actrița preferă părul mai jos de umeri, ondulat sau văluros. De asemenea, vedeta nu renunță la șuvițe, care îi oferă luminozitate și prospețime.

Cher, 73 de ani

Deși legendara cântăreață adoră să încerce diferite look-uri ( blondă, roșcată, brunetă), ea rămâne fidelă coafurii sale reprezentative – păr lung, aproape negru și perfect drept. În acest fel, a arătat zeci de ani, poate datorită acestui fapt ea nu îmbătrânește?

Monica Belluci, 55 de ani

Monica Belluci întotdeauna înseamnă buze pline, ochi expresivi și păr brunet lung. Recent însă actrița italiană a încercat tunsoarea carre, cu care-i stă la fel de bine.