Pădurea Bavareză surprinsă de la înălțime de către fotograful Bernhard Lang: 10 imagini uluitoare

Parcul Național Pădurea Bavareză din sud-estul Germaniei își propune să păstreze intacte pădurile cu foarte puțină intervenție umană. Un fotograf pe nume Bernhard Lang a decis să surprindă frumoasa pădure montană în toată splendoarea ei. Iar fotografiile sunt pur și simplu uluitoare și superbe. În toamnă, National Geographic va publica un Coffey-Table-Book care va prezenta proiectul fotografului „Aerial Views”.

Bernhard a început să lucreze la proiectul „Aerial Views” în 2010, pentru care face fotografii aeriene din ușile deschise ale elicopterelor sau altor avioane mici. Vorbind despre inspirația sa pentru acest proiect, el a spus: „Perspectivele din afara ferestrei în timpul zborurilor obișnuite de pasageri au fost întotdeauna fascinante pentru mine. Îmi amintesc că am fost în mod deosebit captivat de peisajele înzăpezite în timpul unui zbor cu avionul de la Frankfurt la Tokyo peste Siberia și de peisajele vaste de deșert din Sahara. Pe acestea din urmă le-am văzut într-un alt zbor de pasageri către Africa de Sud. Văzând aceste peisaje de sus a fost foarte impresionant și uluitor pentru mine – am recunoscut structuri, modele și forme în aceste peisaje, care uneori îmi aminteau de picturile abstracte. Ca fotograf, scopul meu a fost atunci să încerc să surprind singur aceste vederi aeriene cu aparatul photo.”

Vezi câteva dintre fotografiile sale uimitoare în galeria de mai jos.

#1

„Am început cu fotografia în 1993, când am studiat fotografia timp de 3 ani ca fotograf la un studio photo specializat în fotografie publicitară din Munchen, Germania”, spune fotograful. „După acea perioadă, am lucrat câțiva ani ca un asistent photo independent pentru diverși fotografi independenți internaționali. Din 2000, lucrez ca fotograf independent pentru galerii naționale și internaționale, agenții, clienți și reviste.”

#2

 

#3

Fotograful a mai dezvăluit: „Când fac fotografii dintr-un avion, mă uit prin cameră complet concentrat pe peisajul de dedesubt. Nu mă mai gândesc prea mult la locul sau poziția pe care o am în acel moment. Cu peisajele care trec, văzute prin cameră, procesul de fotografiere este un pic ca meditația pentru mine și, în acest moment, de asemenea, un fel de evadare personală.”

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Imaginile sunt de-a dreptul uluitoare ! Dar tu ce părere ai ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !