O familie ca toate celelalte: 15 poze extrem de rare din arhiva Familiei Regale Britanice!

Familiile regale sunt întotdeauna în centrul atenției. Mai cu seamă Familia Regală Britanică, care e cea mai renumită din lume și e unul din ultimele bastioane ale regalității în epoca contemporană. Vrem nu vrem, în continuare ne interesează ce se va întâmpla cu Harry și William, ce mai face ducesa de Cambridge și care va fi finalitatea conflictului dintre generații.

Familia Regală e mereu în centrul atenției. Am văzut zeci de poze cu ei la diferite evenimente oficiale. Dar știm atât de puține despre bucătăria internă a lor. Britanicii rar își desfată admiratorii cu poze din arhiva familiei. Însă, din când în când, o fac. Iată 15 imagini rare, din arhiva Familiei Regale Britanice, pe care cu siguranță nu le-ai văzut până acum.

#1. Prințul Charles, prințesa Diana și cei doi fii ai lor la Highgrove Gardens.

#2. Prințesa Diana cu prințul William, anul 1984.

#3. Prințesa Diana privește spre cer, anul 1991.

#4. Prințul William îl ține în brațe pe micuțul Harry, anul 1984.

#5. Botezul prințului Harry, anul 1984.

#6. O parte a familiei regale în parcul din jurul Palatului Buckingham, anul 1957. În dreapta poate fi observată Regina Elisabeta a II-a.

#7. Prințul William și străbunica lui.

#8. Prințul Charles de Wales, Regina Elisabeta a II-a și Prințesa Diana.

#9. Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul consort Philip, duce de Edinburgh.

#10. Elisabeta a II-a și mama ei, Elizabeth Bowes-Lyon, supranumită Regina Mamă.

#11. Prințesa Diana și prințul William.

#12. Prințul Charles și prințesa Diana la câțiva ani după căsătorie.

#13. Regina Elisabeta a II-a în grădinile Kensington, anul 1957.

#14. Prințesa Diana, anul 1980.

#15. Regina Elisabeta a II-a, anul 2010.

Când este vorba de respectarea etichetei, nimeni nu se compară cu membrii familiei regale britanice. Ei sunt educați în acest spirit încă din copilărie, dar ce să facă cei pentru care protocoalele regale sunt o noutate?

Să le învețe. Reguli sunt o sumedenie, dar în articolul de mai jos vei afla despre cele mai importante din ele și vei înțelege de ce Prințesa Diana încălca atât de des eticheta regală.

Citește și: Nimeni nu se culcă mai devreme decât Regina: 8 reguli pe care membrii familiei regale trebuie să le respecte!