O chihuahua a dat naștere unui număr record de căței

Un eveniment incredibil a avut loc în unul dintre adăposturile pentru animale din Kansas, SUA. Un bărbat și-a adus cățeaua aflată în perioada de gestație la adăpostul „Unleashed Pet Rescue & Adoption”, spunând că nu știe ce să facă cu ea și că nu-și dorește căței.

Prima reacție a lucrătorilor din adăpost la vederea viitoare mame chihuahua a fost „Lol!”. Astfel cățeaua și a fost „botezată” ulterior.

Voluntarii au avut de ce să fie uimiți! Cățeaua de un an și jumătate arăta ca o minge cu cap și codiță. Ea aproape că nu se putea mișca.

Toți au înțeles că mica chihuahua purta în pântece mulți pui, cel puțin 8. Pe atunci recordul în ceea ce privește numărul de pui fătați de către o chihuahua era de 10.

La 5 zile după ce Lol a ajuns la adăpost a început nașterea. Moașă a fost Rebbecca Taylor, veterinara ce era voluntar acolo. Lucrătorii au rămas fără cuvinte, văzând cum puii se nășteau unul după altul.

Într-un final, au ieșit 11 căței! Acesta este noul record. Voluntarii au cerut ca acesta să fie înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness.

După ce veterinarul a examinat cățeii, a zis că toți sunt sănătoși. Fiecare dintre ei a primit deja un nume. După 2 luni, aceștia vor putea fi adoptați.

După ce povestea mamei eroine a ajuns în presă, există deja mulți doritori să ia acasă un cățel din familia numeroasă.

Și Lol va ajunge într-o familie și nu una obișnuită. Rebbecca, cea care a primit nașterea, a devenit mama adoptivă a acesteia.