Monica Bellucci, așa cum nu ai văzut-o până acum – Îți vine să crezi că are 56 de ani?

Monica Bellucci a îndrăgostit în sine milioane de bărbați din întreaga lume și a inspirat tot atâtea femei. Aceasta e considerată o adevărată regină a frumuseții și una din cele mai frumoase italience din toate timpurile. În ultimii ani, celebra actriță apare tot mai rar în fața publicului larg. Iar fanii așteaptă cu sufletul la gură noile sale apariții. Prin urmare, prezența divei la orice eveniment se transformă într-o adevărată sărbătoare, atât pentru fani, cât și pentru spectatorul neutru.

Cu ceva timp în urmă, actrița a participat la un festival de film organizat în orașul italian Spoleto. Ca de obicei, italianca a fost impecabilă, dar ținutele sale de pe covorul roșu nu mai uimesc pe nimeni, Monica Bellucci fiind considerată o adevărată întruchipare a frumuseții și eleganței feminine. Totuși, câțiva paparazzi au reușit să o surprindă plimbându-se pe stradă, într-o ipostază cât se poate de naturală și firească.

Imaginile au ajuns rapid pe rețele de socializare și fanii s-au convins deja pentru a câta oară consecutiv că Monica este la fel de feminină și atrăgătoare atât pe marile ecrane, cât și în viața de zi cu zi. Iar vârsta s-a dovedit a fi doar o cifră pentru cartea de identitate sau pentru titlurile de știri.

De data asta, Monica Bellucci a fost surprinsă într-o rochie albă, cu croială liberă și un decolteu destul de adânc și provocator. Iar deasupra rochiei a îmbrăcat o cămașă ușoară, în stil casual, cu mâneci suflecate și nasturii desfăcuți. Ca să rămână discretă printre zecile de trecători, aceasta și-a completat look-ul cu o pereche uriașă de ochelari.

Imaginile au devenit rapid subiectul unor discuții aprinse pe rețelele de socializare, unde fanii și-au exprimat admirația și elogiul față de idolul lor. “Cum adică 55 de ani?”, “Regina frumuseții”, “Pur și simplu perfectă”, “O adevărată zeiță”, “Anii trec, Monica rămâne aceeași”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de admiratori.

Citește și: Pantaloni scurți și nici un gram de celulită – Ornella Muti a cucerit internetul la ai să 65 de ani!