M-am îndrăgostit îndată: Turcii știu ce înseamnă o masă de călcat cu adevărat folositoare

Am două mese de călcat acasă. Una este una simplă, pliabilă, calc lenjeria pe ea și o mut din cameră în cameră, iar cealaltă, preferata mea, calc pe ea când îmi cos hainele. Și ea stă în camera de cusut.

Camera mea de cusut este la etajul al doilea și cu o „scândură” de călcat era incomod. Să o ridic și cobor de la etaj la etaj. Această problemă a fost rezolvată rapid când am văzut pe piață această tablă albă de călcat fabricată în Turcia, care are încorporată și coșul de rufe. M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, nu o tablă, ci un vis. Ce frumoasă este, în stilul shabby, pe care îl iubesc.
A durat o săptămână întreagă să-l cumpăr. Toată săptămâna nu am putut aștepta duminica, mi-a fost teamă că cineva o va cumpăra înaintea mea, dar totul s-a terminat cu bine și a venit acasă o cutie mare de carton cu o scândură în ea.
Când am postat fotografia pe internet, am primit multe întrebări și aprecieri de la femei, tuturor i-a plăcut. Este realizat din placaj obișnuit, nu foarte gros.
Suprafața de călcat constă din trei părți, laturile pot fi îndepărtate. Țesătura este din bumbac, dar densă, nu arde în timpul călcării.

Îmi păstrez resturile de țesături preferate în coșuri. Există un dulap dedesubt și există multe lucruri pe care le puteți pune în el.
Picioare valorează ceva, ele sunt sculptate, cu curbe frumoase. Este foarte confortabil de utilizat, nu se clatină, este stabil și este foarte ușor în ciuda aspectului său impresionant. Puteți să-l mutați liber și acest lucru este foarte important pentru femei.

Când trebuie să calc o mulțime de detalii atunci când cos, am pus un alt înveliș pe el. Datorită acestui fapt, îl am ca nou.
Apoi au existat mai multe tipuri de plăci pentru fiecare gust: maro, bej. Și dimensiunile sunt diferite, erau doar coșuri, dar erau doar dulapuri. Dacă te uiți atent, poți să-l faci singur, acasă.

Masa de călcat este o mare plăcere, așa că pot spune cu încredere că călcatul hainelor poate deveni interesantă dacă ai un loc confortabil pentru asta.