La ce recurg unii pentru a surprinde internetul: 15 selfie-uri care au dus la tragedii

Trăim într-o lume în care milioane de oameni se aventurează în diferite locații și ajung să facă poze acolo unde există un risc mare pentru viață. Uneori, însă, obsesia de sine este dezastruoasă, după cum reiese din lista fotografiilor de astăzi. Da, azi vom arunca o privire la unele dintre cele mai caraghioase tragedii care au fost cauzate de fotografierea la un moment nepotrivit în locul nepotrivit. Privim top 15 poze, care au dus la tragedii.

#15 O adolescentă din Rusia Ksenia Ignatieva

Această fată curajoasă a murit în timp ce a pozat la marginea unei clădiri de elită.
Conform informațiilor, a folosit un selfie stick, ceea ce a determinat-o să-și piardă echilibrul și să cadă de la înălțime. Ceea ce este și mai surprinzător este faptul că a murit înainte de a se lovi cu pământul. Ea a fost electrocutată de sârme de curent electric.

#14 David Gonzalez Lopez, în vârstă de 23 de ani

În timp ce participa la un festival la Villaseca de la Sagra în Spania, Lopez a încercat să-și facă un selfie cu un taur nebun. El a fost zdrobit taur.

#13 Cuplul polonez care și-au încheiat viața, prematur în 2014 din cauza selfie-urilor

Făcând un selfie la o margine stâncoasă din Cabo da Roca, în vestul Portugaliei, cuplul a traversat o barieră de siguranță, astfel încât să poată ajunge la marginea stâncii.
Au pierdut echilibrul într-o zonă periculoasă și au căzut. Tragic este faptul că au murit în ochii a celor doi copii, în vârstă de 5 și 6 ani,care îi urmăreau.

#12 Moartea nefericită a unui turist japonez în 2015 la una dintre cele șapte minuni ale lumii – Taj Mahal din Agra, India

Conform informațiilor, bărbatul și-a făcut un selfie pe treptele monumentului când a avut loc tragedia. Și-a pierdut echilibrul, a căzut de pe trepte și a murit din cauza rănilor la cap.

#11 Un bărbat chinez supra-numit pe domnul Chen.

El a fost găsit mort în partea de jos a unui râu în apropierea unei cascade din Zhejiang, estul Chinei în 2015. În apropierea corpului au fost găsite un telefon mobil și un selfie stick. Din fotografiile găsite pe telefonul său, se poate presupune că a alunecat în timp ce își făcea un selfie.

#10 O adolescentă în vârstă de 14 ani din Filipine, pe nume Marie Rocello

Și-a pierdut viața făcându-și un selfie pe marginea scărilor dintre etajul doi și trei a școlii sale, Liceul Rizal din Pasig.

#9 Absolventa de 21 de ani a unei universități din Rusia
A vrut să-și facă un selfie pe pod, ceea ce i-ar fi oferit o priveliște minunată. Dar, din păcate, a alunecat și a căzut de pe pod, ceea ce a dus la o tragedie.
Incidentul a avut loc în 2015, în fața Centrului de Afaceri Internațional din Moscova.

#8 Courtney Sanford

Pe 26 aprilie 2014 la 8:33, și-a postat selfie-ul pe rețeaua de socializare Facebook cu titlul „o melodie veselă mă face atât de fericită”.
Un minut mai târziu, la 8:34 dimineața, mașina ei s-a ciocnit cu un camion și a fost ucisă. Imediat după impact, mașina ei a luat foc. Acest lucru dovedește încă o dată cât de atenți trebuie să fim pe drum și să nu folosim niciodată un telefon mobil în timp ce conducem.

#7 Rapperul puertorican Ramon Gonzalez alias Jadiel El Tsunami

Mergea pe o motocicletă, făcând un selfie și a murit.
Gonzalez a pierdut controlul motocicletei sale și s-a izbit într-un vehicul care se apropia. Deși a fost dus la spital, nu a fost suficient pentru a-l salva.

#6 Adolescenta româncă Ana Ursu

În mai 2015, Ursu a mers la gara din Iași pentru a-și face un selfie pentru Facebook.
În timp ce se se afla pe acoperișul unui tren ce staționa, ea a ridicat piciorul și a atins din greșeală un cablu de electricitate cu o tensiune de 27.000 de volți.

#5 Fata sud-africană de 21 de ani, Cheney Holloway

Holloway l-a cunoscut pe britanicul James Nichols, în vârstă de 23 de ani, online. Nichols a călătorit 8.000 mii de kilometri, până în Africa de Sud pentru a o întâlni.
Dar lucrurile nu au mers atât de bine cum și-au imaginat. În timp ce fotografia apusul de soare, în cel de-al doilea punct cel mai înalt din Johannesburg – Northcliff Hill, piatra de sub picioarele lui Holloway a alunecat și ea căzu de la înălțime.

#4 Mexicanul, Oscar Otero Aguilar.

Conform informațiilor, el servise alcool cu doi dintre prietenii săi înainte de incident.
Totul s-a transformat în tragedie când încerca să-și facă un selfie cu un pistol încărcat. Sperăm că mai mulți oameni vor învăța că consumul excesiv de alcool și armele poate duce la tragedie.

#3 Doi tineri ruși care au explodat.

Aceștia s-au aruncat accidental în aer, în timp ce încercau să-și facă un selfie cu  o grenadă cu inelul scos. Singurul lucru care a rămas intact după explozie a fost un telefon mobil.

#2 Pilotul Cessna 150K, în vârstă de 29 de ani, din Colorado, SUA

O cameră GoPro a fost atașată de parbrizul avionului și a arătat că pilotului făcea selfie-uri cu pasagerii săi. Avionul s-a prăbușit în una dintre plimbări, în care pilotul și pasagerul au căzut și au fost decedat.

#1 Un grup de 10 tineri au mers la un picnic lângă Lacul Mangrul în orașul indian Kuhi Taluka

Când șapte dintre ei s-au urcat în barcă și au început să facă poze, nu au observat că toți stăteau în aceeași parte a bărcii. Barca s-a răsturnat, înecându-i pe toați.
Cei trei prieteni rămași au informat curând serviciul de salvare, dar era prea târziu. Cei șapte morți aveau între 18 și 27 de ani.