Iubire cât un secol: Un cuplu de 70 de ani și-a repetat fotografiile din ziua nunții

Când ești tânăr vrei să primești. Când ești adult vrei să te împarți. Când ești bătrân, vrei un alt bătrân alături pentru a crește împreună mușcate. Marele scriitor columbian, Gabriel Garcia Marquez, spunea că oamenii nu încetează să iubească atunci când îmbătrânesc. Ei îmbătrânesc numai atunci când încetează să iubească. Și avea perfectă dreptate.

Carolyn și Kelly, în vârstă de 70 și 76 de ani, din statul american Iowa ne demonstrează încă o dată că dragostea nu are vârstă. Anul trecut, cuplul și-a sărbătorit nunta de aur și a decis să o facă într-un mod neobișnuit.

Carolyn a venit cu ideea de a recrea atmosfera din ziua nunții lor care a avut loc în urmă cu jumătate de secol. Iar Kelly a acceptat cu drag această idee. Cuplul a apelat la profesioniști, iar proprietarul salonului foto a fost atât de încântat de idee, încât a organizat nu doar filmările, ci și a recreat anturajul în cele mai mici detalii.

Începând cu ținuta și stilul miresei și terminând cu estetica bisericii în care s-au cununat.

Este surprinzător cât de mult și cât de puțin în același timp, se schimbă oamenii de-a lungul timpului.

Dar cel mai surprinzător este că cuplul nu numai că și-a păstrat hainele din ziua nunții, ci și a reușit să încapă în ele. O laudă aparte merită mireasa, care a rămas la fel de elegantă ca acum 50 de ani.

Carolyn și Kelly nu au ezitat să abordeze lucrurile cu umor. La urma urmei, umorul e cel mai ieftin medicament din lume și unul dintre cele mai bune. Dragostea și umorul, ce îi mai trebuie unui om?

De-a lungul anilor, cuplul a trecut prin multe, inclusiv prin cancer și transplant de rinichi. Dar ceea ce contează este că au trei copii, patru nepoți, iar acum sunt fericiți și sănătoși.

Există atât de mult sentiment în fiecare imagine, încât nici măcar nu putem alege care este mai bună.

Acest cuplu demonstrează prin propriul exemplu că dragostea adevărată nu are frică de ani sau obstacole.

Și că lumea are nevoie de dragoste mai mult ca niciodată până acum.