Istoria unei pisici vagabonde: femeia s-a îndrăgostit în Bruce și s-a întors după el, în ciuda tuturor provocărilor!

Pisica, care trăise o viață dificilă și periculoasă în stradă, mereu mieuna când cineva intra în orfelinat pentru pisici.

Pisică în dungi, de 6 ani care trăia în stradă de cel puțin 3 ani a fost adusă la Animal Humane Society din Minnesota. Era zdrențuroasă și plină de cicatrici din luptele din stradă cu alte pisici, cu dinții rupți și traume oculare.

În ciuda tuturor acestor momente, pisica a clipit dulce și a început a toarce când l-au îmbrățișat. Oamenii au numit pisica Bruce Willis și au început să-i caute proprietari iubitori demni de un pisoi atât de bun. De fiecare dată când vedea vizitatori noi la orfelinat, se purta cu sârguință și spera că poate astăzi va avea noroc.

„Bruce este cel mai fermecător și iubitor pisoi dintre toți. Este plin de dragoste și are obraji drăguți, vă va îmblânzi în fiecare zi cu prezența sa ”, au scris despre el lucrătorii adăpostului.

De Ziua Internațională a Pisicilor, Sandra a aflat despre Bruce după ce a citit o postare pe Facebook și a fost complet fermecată. „Imaginea lui s-a scufundat în inima mea”, spune ea.

Ea a decis să viziteze pisica „doar pentru a o vedea”. Când s-a apropiat de celula lui din orfelinat, drăguțul cu părul roșu doar s-a uitat la ea cu ochii lui triști …

În acea zi, Sandra s-a întors acasă dezorientată. Ea spera că o familie bună îl va alege cu siguranță pe Bruce și zilnic intra pe site-ul orfelinatului pentru a vedea care este situația. Aflând că s-a îmbolnăvit, femeia a mers să-l viziteze, apoi a început să se întoarcă din nou și din nou.

A trecut deci o lună, iar Bruce încă nu a fost adoptat. Sandra a înțeles ce înseamnă asta.

A reușit să-și convingă proprietarul casei unde locuia ca să o facă o excepție de la regula „fără animale”. „Am trimis o fotografie cu Bruce proprietarului și am primit permisiunea să o iau!”

Visul lui Bruce s-a împlinit în sfârșit. În mai puțin de un minut, s-a întins pe podea în noua sa locuință, a început a toarce și s-a întins, de parcă și-ar fi dat seama că era acasă.

A durat câteva zile ca pisica să se obișnuiască cu noile lucruri din jurul ei și să-și dea seama că nu mai are nevoie să lupte pentru mâncare. Acum are o persoană care îl iubește și îl protejează.

De îndată ce Sandra se așează pe canapea, Bruce vine repede lângă ea și începe să se atingă.

În fiecare dimineață se trezește lângă Sandra, iar seara se culcă în pat și toarce cântece de leagăn în brațele ei.

După ce a rătăcit pe străzi de câțiva ani buni, Bruce trăiește viața din plăcere, pe care și-a dorit-o mereu.