În junglă sau la al 55-lea etaj: 7 cele mai fascinante piscine din lume, unde o să vrei să fii

O piscină poate fi obișnuită, dar poate fi și fascninantă. Mai mult, o piscină poate fi o adevărată operă a artei arhitecturale. Privește câteva exemple, care te vor lăsa cu gura căscată.

1. Piscina hotelului ”Four Seasons”

Este piscina unuia dintre cele mai bune hotele din Cipru, „Four Seasons”. Te poți plimba pe potecile pline de verdeață, să urmărești peștii din bazin, să vezi grotele ascunse în jurul piscinei. E cu bună seamă una dintre cele mai luxoase piscine de pe planetă. În jurul piscinei sunt amplasate o mulțime de baruri, șezlonguri și flori.

2. Piscina hotelului „Grace Santorini”

Insula greacă, Santorini, e unul dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă. Anume acolo și se află hotelul remarcabil, Grace Santorini, cu această excepțională piscină. Ea a fost proiectată de compania Divercity Architects și intră în top cele mai romantice locuri din lume.

3. Piscina hotelului Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort

Acesta e unul dintre cele mai liniștitoare locuri din lume (Cine ar crede că poate fi așa ceva într-un hotel popular și luxos?). E considerată o adevărată oază a liniștii budiste. Aflându-te în această piscină, poți admira priveliștea junglei.

4. Piscina hotelului Ubud Hanging Gardens

În Bali se află hotelul Ubud Hanging Gardens, care e amplasat într-un loc foarte pitoresc, cu un peisaj complex și interesant. Arhitecții acestei piscine cu bună seamă au reușit să evidențieze și să folosească această caracteristică deosebită a mediului. În fața ta se deschide o priveliște nemaipomenită a junglei.

5. Piscina hotelului Golden Nugget

Hotelul Golden Nugget în Las-Vegas e capabil să îndeplinească chiar și cele mai bizare cerințe, în limita admisibilului, desigur. Spre exemplu, anume acolo se află piscina, a cărei construcții a costat 20 milioane de dolari. Vietățile marine, inclusiv rechinii, înoată chiar în piscină.

6. Piscina hotelului Marina Bay Sands

Frumusețea peisajului urbanistic a putut fi evidențiat de creatorii piscinei din Singapore. Arhitecții locali au propria viziune asupra lucrurilor. Această priveliște poate fi admirată de la etajul 55.

7. Piscina hotelului The Cambrian Hotel

Peisajul alpin din Elveția, cele mai bune servicii SPA și piscina în care vei găsi liniște și pace lăuntrică, toate acestea ți le poate oferi hotelul The Cambrian Hotel. Farmecul special al piscinei este că te poți afla în ea chiar și iarna.