În Franța așa lucruri nu se poartă: 3 lucruri din garderobă pe care franțuzoaicele nu le-ar cumpăra

Blana naturală

Din anumite motive, în Rusia, precum și în alte țări, o haină de blană și alte piese din blană sunt considerate un indicator al statutului și bogăției. Femeile franceze sunt abile la următoarele tendințe: în special cele care se referă la conștientizarea în garderobă. De multe ori merg la magazinele de epocă și nu vor lua în mâini un lucru din blană naturală. Paltoanele din blană artificială le ajută să înlocuiască produsul, dar nici acum nu sunt folosite: pe vreme rece, femeile franceze aleg cu îndrăzneală paltoanele călduroase și jachetele supradimensionate.

Lucruri cu logo-uri

Franța nu este o țară săracă. Mai mult, sute de mărci celebre și case de modă sunt adunate la Paris. Și totuși, logo-urile atrăgătoare pe hainele fetelor locale nu sunt utilizate. S-au săturat să se laude cu bogăția, acum este plictisitor și vulgar: este mult mai interesant să te uiți la țesătura vestimentației. Nu contează cât costă și de unde a fost cumpărat: dintr-un butic scump sau dintr-un magazin local second-hand.

Pantofi cu toc înalt

Chiar și la evenimentele de seară, rareori vezi femei franceze cu tocuri înalte, să nu mai vorbim de viața de zi cu zi, când poți întâlni rezidenții locali doar în pantofi cu talpă plată sau în adidași. Femeile franceze compensează confortul pantofilor cu un top frumos: pot purta o haină împreună cu adidași, iar cizmele pot fi ușor combinate cu o rochie flirty.