Iată cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume. Unii au câștigat la loteria genetică!

Cele mai frumoase și celebre femei din lume sunt tot timpul în atenția publicului și în special, a admiratorilor. Această atenție sporește după ce aceste vedete devin mame. Mulți devin curioși: oare copiii lor sunt la fel de frumoși sau genele erau la plimbare în momentul concepției?

Iată câteva dintre cele mai atractive femei ale planetei. Spune ce crezi tu despre aspectul fizic al odraslelor de vedete!

Monica Belluci și fiica mai mare, Deva Cassel

Fiica cea mare a Monicăi seamă foarte mult cu mama ei în tinerețe, fapt pentru care de curând aceasta a semnat un contract cu casa de modă Dolce&Gabbana. Ea a devenit ambasadoarea unei linii de parfumerie, lansată de acest brand.

Julia Roberts și copiii săi

În cea de-a doua căsnicie Julia Roberts și noul soț, Daniel Moder, au devenit părinții a 3 copii minunați: fiul mai mare, Henry Daniel, și gemenii, Hazel Patrice și Finneas Walter.

Iată cum arată nepoata Juliei Roberts, Emma Roberts – o actriță americană populară. Îi seamănă mult, nu-i așa?

https://www.instagram.com/p/B0ww2Xkgwic/?utm_source=ig_embed

Angelia Jolie și copiii săi, inclusiv fetița adoptivă

Angelina Jolie, probabil, este cea mai populară mamă eroină. Actrița are 6 copii, 3 dintre care biologici, născuți din căsnicia cu Brad Pitt.

Când s-a născut prima lor fiică, fotografia acesteia a fost vândută revistelor People și Hello cu 10 mln de dolari. Aceasta a devenit cea mai scumpă fotografie de vedetă din istorie.

Amber Valletta și fiul său

Amber este actriță și prezentatoare TV, una dintre cele mai bine plătite fotomodele din anii ’90, care a fost pe coperta Vogue de 40 de ori. Acesta este fiul său, Oden.

Brooke Shields și fiicele sale

https://www.instagram.com/p/BxYPsEQFrrk/?utm_source=ig_embed

În 1980, Brooke a devenit cel mai tânăr fotomodel apărut pe coperta revistei Vogue. Ulterior aceasta a început cu succes și cariera de actriță. În a doua căsnicie, actrița a născut două fete minunate.

Aishwarya Rai și fiica sa

Minunata actriță indiană și deținătoarea titlului „Miss Univers 1994” are o fiică minunată, care îi seamănă leit.

Copiii Adrianei Lima

https://www.instagram.com/p/B1E9lF1F24r/?utm_source=ig_embed

Supermodelul brazilian, Adriana Lima, a devenit faimoasă datorită contractului cu Victoria’s Secret. Deja de 7 ani ea se află în topul celor mai sexy manechine. Din prima căsnicie aceasta are 2 fiice, Valentina și Sienna.

Laetitia Casta și fiica sa mai mare

Încă un fost „înger” Victoria’s Secret, supermodelul și actrița franceză are 3 copii. În imagine este fiica sa mai mare, Satheene.

Kate Hudson și copiii ei

Actrița Kate Hudson are 3 copii, cu trei bărbați diferiți, dar toți din lumea muzicii.

Cine dintre copii crezi că seamă cel mai mult cu mama celebră?