George Clooney: Dacă nu aș fi cunoscut-o pe ea, nu m-aș fi căsătorit niciodată!

George Clooney este considerat unul dintre cei mai chipeși bărbați de la Hollywood. Și unul dintre cei mai râvniți. Actorul a fost căsătorit în anii 90, dar căsătoria nu a durat mult și de atunci el a câștigat reputația de burlac înrăit. Atât de înrăit, încât a declarat de mai multe ori că nu va avea copii și nu se va căsători niciodată. Însă în anul 2014 a cunoscut-o pe Amal Alamuddin.

Cine este Amal Alamuddin?

Amal este o juristă de origine libaneză, care a lucrat de-a lungul timpului cu Julian Assange, a apărat interesele Cambodgiei, Armeniei, Sudanului, a muncit la ONU, a fost consultant la câteva case de avocatură și a scris mai multe cărți. Iar în 2014, în mod neașteptat, s-a căsătorit cu George Clooney, un om dintr-o lume complet diferită.

“Nu m-am gândit că o să am soție. Și cu atât mai mult – copii. Până a o cunoaște pe Amal eram convins că sunt împlinit. Aveam bani, aveam prieteni, avem o muncă care mă inspiră, aveam idei, mă pricepeam la toate. Nu mă gândeam la copii. Iar acum, uitați-vă la mine, am doi copii și sunt fericit.

Adevărul e că nu realizam cât de pustie era viața mea până nu am cunoscut-o pe ea. Totul s-a schimbat atât de repede. Amal, copiii. Viața mea în sfârșit a căpătat sens. Nu am fost niciodată într-o situație în care viața altcuiva devine infinit mai importantă decât a ta.”

În 2017, George și Amal, în vârstă de 42 de ani, au devenit părinți pentru prima dată. La scurt timp după nașterea gemenilor Ella și Alexander, actorul a avut un accident de motocicletă. George a recunoscut că în momentul accidentului a avut un singur gând, și anume că nu o să-și mai vadă niciodată soția și copiii. În septembrie 2021, cuplul a sărbătorit 8 ani de căsătorie.

Iar morala acestei istorii este cât se poate de simplă. A fost formulată de marele scriitor columbian, Gabriel Garcia Marquez: Poate că Dumnezeu va dori să cunoști multe persoane nepotrivite înainte de a cunoaște persoana potrivită, pentru că atunci când o vei cunoaște, să știi să fii recunoscător.