Fiind tată a 6 copii, a mai înfiat încă 17: “Pentru mine familia este cea mai mare binecuvântare”

Roman Avdeev este un antreprenor din Rusia, care se poate lăuda cu una din cele numeroase familii din lume. La momentul actual, bancherul rus are 23 de copii, dintre care 17 au fost adoptați, iar 6 sunt copiii lui biologici. De altfel, Roman recunoaște că el nu face diferența între copii și nici copiii lui nu fac acest lucru.

Bărbatul se numără printre 200 cei mai bogați oameni din Federația Rusă, cu o avere estimată la 750 de milioane de dolari. Prin urmare, aspectul financiar al problemei e ultimul lucru de care îi pasă.

Roman recunoaște că în tinerețe a petrecut prea mult timp muncind și nu a fost aproape de soție când ar fi trebuit să o facă. Banii sunt ochiul dracului, glumește el.

Când aveam 500 de milioane de dolari, eram la fel de fericit ca atunci când avem 500 de mii. Mai bine spus, fals fericit“.

Moartea primei soții i-a schimbat atitudinea față de viață. Bărbatul a înțeles că fericirea nu poate fi cumpărată și trebuie să o creezi.

Astăzi, el are 53 de ani și se poate lăuda cu o familie mare, unită și fericită. Din 2002 până în prezent, bărbatul a înfiat 17 copii. Între timp, a devenit vegetarian, s-a căsătorit a doua oară, a început să practice yoga, canotaj, ciclism, schi, să studieze filosofia și tehnicile de meditație orientale.

Milionarul recunoaște că abia la 35 de ani a înțeles că cea mai mare binecuvântare în viață este familia. Și că e egoist să faci copiii tăi, atât timp cât în lume există atâția copii singuri și neajutorați care au nevoie de sprijin și de căldura căminului familial. Mai ales că el are resursele și timpul necesar pentru a le oferi o educație și o viață mai bună.

De altfel, pentru a face lumea mai bună și a salva câteva suflete neajutorate nu trebuie să fii multimilionar. Asta a demonstrat-o femeia despre care am scris în articolul de mai jos.

Citește și: Sunt 21 la număr și toți au o singură mamă! Povestea unui cuplu care a înfiat 13 copii, deși aveau deja 8!