Femeia care farmecă și inspiră: Iată de ce Kate Middleton este adorată de popor!

Este frumoasă, este inteligentă, este elegantă și, cel mai important, este echilibrată. Luată în râs de la început și îndrăgită apoi, Kate Middleton a făcut ceea ce puțini au reușit până acum: a fermecat și omul de rând și cercurile restrânse.

Mai mult, se spune că ar fi favorita reginei și bastionul regalității moderne. O fi sau nu așa, nu putem ști. Cert este că ducesa de Cambridge este deja un simbol al feminității și eleganței și este cea care a reanimat interesul față de familia regală după moartea prințesei Diana.

Kate Middleton – favorita poporului

Dacă există în lumea modernă un exemplu real de determinare, tact și răbdare, aceasta este cu siguranță ducesa de Cambridge. La 11 ani de la căsătoria cu prințul William, Kate Middleton s-a adaptat atât de bine tradițiilor regale încât pare născută pentru acest lucru. Nu e de mirare că mulți văd în ea o nouă regină. Lucru inevitabil pe termen lung.

Ascensiunea ducesei de Cambridge de-a lungul timpului a fost una fulminantă. Pas cu pas, ducesa a devenit favorita tuturor. Oamenii au îndrăgit-o pentru deschidere, pentru naturalețe, pentru simplitate, pentru stil, pentru caracter și pentru că, mai mult sau mai puțin, se trage din oameni de rând.

Oameni care vedeau și continuă să vadă în ea o persoană deschisă, caldă, cordială care înțelege problemele lor, care e simplă în tot ceea ce face și nu se comportă pedant.

Kate Middleton – Regină Consoartă?

Pe de altă parte, asemenea unui echilibrist care planează cu îndemânare între două extreme, Kate a reușit să cucerească și cercurile restrânse.

Pe ei i-a fermecat prin tact, consecvență, determinare, spirit conservator, și o înțelegere perfectă despre cum trebuie să se poarte un reprezentat al familiei regale. Aici Kate s-a manifestat ca o femeie foarte ambițioasă, consecventă, ireproșabilă și inteligentă.

În acest fel, pentru prima dată după mult timp avem o potențială Regină Consoartă care este adorată și de popor, și de presă, și de familie, și de regină și de multe alte femei din toată lumea care văd în Kate un exemplu de eleganță, deschidere și feminitate.

Kate Middleton – icoană a stilului

Kate își alege hainele foarte minuțios, astfel încât să arate întotdeauna elegant și stilat. Influența ei asupra modei este atât de mare, încât o singură apariție în public într-o cămașă de marca X sau pantofi de marca Y, pot transforma un brand mic într-un brand renumit.

Kate este adepta unui stil vestimentar rezervat, elegant și laconic. Englezoaica aproape niciodată nu apare în public cu umerii goi. Ultima dată acest lucru s-a întâmplat în anul 2017. Ea preferă rochiile lungi, croite lejer, cu umerii acoperiți și lungimea până la podea.

Printre mărcile ei preferate se număr Alexander McQueen. Rochia de mireasă și ținutele de botez ale ducesei au fost create de această casă de modă. Când este vorba de rochii de seară, Kate aproape întotdeauna alege modele de la Jenny Packham. Iar în viața de zi cu zi, poartă ținute casual de la Wickstead. De asemenea, ducesa de Cambridge preferă paltoane Mulberry și pălării de la designerul Philip Tracy.