Feciori care i-au depășit în frumusețe pe tăticii lor vedete

Acel caz în care există mulți bărbați frumoși în familie.

Există bărbați în lume care, chiar și la 45+, 65+ și chiar 85+ de ani arată grozav (vorbim despre actorul și tatăl multor copii Alain Delon, care are 85 de ani). Acum fiii lor – băieți tineri, seamănă izbitor în frumusețe cu tații lor celebri.

Alain-Fabien, 26 de ani (fiul lui Alain Delon)

Să concureze în termeni de atractivitate cu un bărbat atât de atrăgător precum Alain Delon, aproape nimeni nu îndrăznește. Acest francez a înnebunit o bună jumătate din populația feminină a planetei, strălucind în filmele Samurai (1967), Prima noapte de odihnă (1972), Zorro (1975).

Acest bărbat frumos este capturat de mărci de modă (Theory, Dior, Valentino, SAND, Mango, producătorul elvețian de ceasuri de lux Breitling) și regizori (Jean Sagol, Jan Gonzalez, Eva Yonesco).

Portofoliul Alain-Fabien Delon conține doar cele mai bune dintre cele mai bune. Nu e de mirare că celebrul tată este atât de mândru de fiul său.

Brooklyn, 21 de ani și Romeo, 18 ani (fiii lui David Beckham)

Acești tipi s-au născut într-o familie de simboluri sexuale. David Beckham a fost recunoscut în repetate rânduri ca fiind cel mai frumos sportiv, iar toate fetele de la sfârșitul secolului al XX-lea au vrut să arate ca cântăreața Victoria Adams (numele de fată mare). De acord, comparațiile cu astfel de părinți nu pot fi evitate – atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și în ceea ce privește talentele.

Cei mai mari fii ai lui Victoria și David nu au devenit fotbaliști (deși tatăl a visat la asta), dar de la o vârstă fragedă au atras atenția datorită aspectului lor strălucitor.

Dacă Romeo preferă să strălucească în cadru (chiar și la vârsta de 10 ani a jucat într-o campanie publicitară pentru Burberry, iar acum merge pe podium și stă în fruntea spectacolelor), atunci Brooklyn este în culise, deși, după cum se spune, brandurile de modă de mai multe ori i-a oferit cooperare. Cu toate acestea, pentru marca tatălui său, EYEWEAR de DAVID BECKHAM, tipul a făcut o excepție – a apărut în cadru și a filmat o reclamă.

Moștenitorul senior Beckham studiază la Parsons Private Art and Design School din New York, realizând o campanie publicitară pentru casa de modă Burberry, fotografiind pentru următoarea parte a cărții sale foto.

Părinții sunt mândri de băieți, iar fetele sunt înnebunite după ei. Poate așa ar trebui să arate fiecare în tinerețe: chipeș și celebru.