Două surori au cucerit lumea cu părul lor natural: Acum 3 ani le era rușine să iasă din casă!

În timp ce majoritatea femeilor visează la un păr dens, frumos și strălucitor – Cipriana Quann și TK Wonder din New York visau să scape cât mai repede de el.

Natura le-a înzestrat pe cele două surori cu un păr bogat și spectaculos, care este greu de întreținut și îi face pe toți trecătorii să se întoarcă în direcția lor. Acest lucru era insuportabil când gemenele erau adolescente, dar a luat cu totul altă întorsătură câțiva ani mai târziu.

Mi-am urât părul de la bun început. Aveam multe bătăi de cap și eram înconjurată de prea multă atenție. De regulă, atenție negativă. Oamenii se uitau chiorâș la mine, mai ales când eram împreună cu sora mea. Dar cu timpul, am învățat să-l îngrijesc și să-l apreciez. La urma urmei, părul ne face diferite de alții.” – dezvăluie Cipriana.

Ani la rând surorile încercau să-și îndrepte părul creț și neascultător, dar într-o bună zi au decis să nu o mai facă. Și în acea clipă viața lor s-a schimbat. Surorile au înțeles că naturalețea îi atrage pe oameni și au lansat propriul blog – “Urban Bush Babes”, unde discută despre cât e de important să-ți accepți părul natural și cum e mai bine să-l îngrijești.

În scurt timp, surorile au devenit populare pe Instagram, Facebook, TikTok și alte rețele sociale. Mii de utilizatori din întreaga lume s-au îndrăgostit de părul lor expresiv și generos. Abia acum, surorile au înțeles că podoabele lor capilare sunt o adevărată binecuvântare, ci nu un blestem, cum considerau înainte.

Uneori am impresia că femeile cu păr natural sunt tratate cu dispreț de celelalte femei. Probabil e din cauza invidiei. Pentru că e nevoie de tărie de caracter ca să te accepți așa cum ești. Și nimănui nu-i plac oamenii care dau dovadă de caracter“, comentează TK Wonder.

Popularitatea “leoaicelor”, cum au fost supranumite de internauți, crește pe zi ce trece. Aceste tinere curajoase rescriu regulile modei și prin propriul exemplu îndeamnă miii de femei din întreaga lume să-și accepte frumusețea firească, fără să se plieze sub prejudecățile create, voluntar sau involuntar, de industria frumuseții.

Surorile dezvăluie că primesc sute de mesaje de încurajare și de recunoștință în fiecare zi. Mesaje care le ajută să se simtă mai frumoase și mai sigure de sine. Femeile speră că succesul lor va influența modul cum funcționează industria frumuseții. Ele își propun să mute accentul spre naturalețe.

Mi-aș dori ca femeile să fie exact cine sunt. Să nu se sfieze de corpul, părul și identitatea lor. Vreau să simt că nimeni nu o să mă judece după felul cum arăt”, dezvăluie TK Wonder.

Eroinele noastre speră că exemplul lor va încuraja și alte fete din întreaga lume să-și accepte părul natural și să scape odată pentru totdeauna de prejudecăți.

Noi considerăm că cele două surori sunt foarte frumoase și curajoase. Și este important ca toată lumea să înțeleagă că frumusețea adevărată vine adânc din interior!

Citește și: Aceste 2 surori albinoase au cucerit o lume întreagă cu frumusețea lor neobișnuită