Fiica transformat complet vechea bucătărie a mamei sale în 2 săptămâni. Rezultatul este extraordinar.

Mama domnișoarei avea nevoie să restaureze bucătăria, dar nu deținea destule resurse financiare pentru asta. Și atunci doamna a sunat și a preîntâmpinat fiica sa, că ea planifică să facă reparație în această odaie. Domnișoara a ajuns cam peste 30 minute și a decis să-și ajute mama cu schimbările din casă. Mama domnișoarei nici nu știa, de ce e în stare fiica sa și a rămas impresionată de abilitățile practice și dibăcia fiicei sale.

Domnișoara a făcut față reparației bucătăriei fără ajutorul meșterilor

Mama de fapt dorea să fie ajutată de fiica sa cu bani, pentru restaurarea bucătăriei. Nimeni nu s-a așteptat, că fiica ei e capabilă de una singură să lipească tapete, să schimbe faianța și să confecționeze mobilier!

Odaia era cu bună seamă într-o stare deplorabilă și a fost nevoie de 2 săptămâni pentru eliminarea elementelor vechi de interior. În cele din urmă au lăsat doar podeaua, țevile și aragazul. Chiar și blaturile trebuiau înlocuite cu altele noi, iar faianța s-a dovedit a fi prea crăpată.

Groaza ce era la începutul reparației

Când toate componentele inutile au fost scoase, bucătăria s-a transformat într-un adăpost groaznic al murdăriei și umezelii. Ca și cum în această odaie nu a fost reparație din momentul construirii acestui bloc locativ de câteva etaje.

A fost necesar de schimbat chiar și detalii mărunte: de albit fiecare colț și de lipit rapid noile tapete, de vopsit caloriferele, de acoperit podeaua cu linoleum și de scăpat de mobilier cât mai urgent.

Ce acțiuni a întreprins domnișoara pentru a transforma bucătăria în ceva cu totul ieșit din comun

În primul rând, domnișoara a început cu cel mai dificil moment. Era necesar de scăpat de lucrurile vechi fără careva regrete. Și fiica, în ciuda protestelor mamei sale, a rupt toate tapetele și faianța, a aruncat mobilierul și a lăsat doar aragazul ce lucra, împreună cu caloriferele. Însă mama nu știa de ce este capabilă fiica sa, aflată într-o furie față de aspectul de prost gust al casei date.

În al doilea rând, fiica a început să albească și să vopsească odaia. Fiind că restaurarea trebuie să aibă loc treptat și prin câteva etape. A fost necesar de pus podeaua și lipit noile tapete, de schimbat faianța și de vopsit caloriferele în culoare albă. De fapt acest lucru nu e așa de deficil cum pare să fie, mai ales dacă domnișoara are mâini de aur.

În al treilea rând, domnișoara a aruncat toate mesele și dulapurile, vesela și tacâmurile vechi, faianța distrusă, draperiile și chiar și chiuveta.

Puțini oameni din oraș pot să se decidă la așa schimbări cardinale, și fiicei i-a trebuit încă 2 săptămțni pentru confecționarea și amplasarea mobilierului nou. Mai mult ca atât, fiica în cea mai mare parte singură a cumpărat materialele necesare pentru confecționarea meselor și dulapurilor noi. Mama a fost plăcut surprinsă, dar tot a investit în cumpărarea lemnului și unui nou covoraș pentru podea. În total, reparația a costat 40 000 ruble, și fiica a investit pe lângă munca sa – 17 000 ruble. Se pare că, nu trebuie de subapreciat domnișoarele firave, trebuie doar de oferit șansa de manifestare a talentelor în toată diversitatea lor.

Mobilierul confecționat individual se deosește considerabil de cel care stă în magazinele de mobilă. Și de data aceasta, originalitatea ideii s-a manifestat în toată splendoarea ei, și fiica nu a decis să confecționeze din nou dulăpioare mici. Pentru a nu umple spațiul și a atârna vesela peste cap chiar sub tavan, fiica a construit dulapuri chiar în blaturile de lucru. Și s-a dovedit a fi într-adevăr comod: e mai ușor de scos vesela și nu este necesar de făcut griji pentru copiii mici.

În cele din urmă, bucătăria arată elegant și estetic, componentele interiorului sunt realizate cu gust. Și chiar au instalat un televizor în bucătărie! Și toate astea au devenit o realitate datorită unei fiice iscusite care și-a ajutat mama și a făcut un lucru cu adevărat bun.