500 de euro, 2 săptămâni și o fiică abilă. Atât a trebuit pentru transformarea spectaculoasă a unei bucătării

Ce faci când vrei o bucătărie nouă și nu ai bani? Îți suni fiica. O femeie se gândea să restaureze bucătăria, dar nu deținea destule resurse financiare pentru asta. Și-a sunat fiica, i-a spus despre intențiile sale, iar cea din urmă, fără ca să stea pe gânduri, a ajuns cam în 30 minute și a decis să-și ajute mama cu schimbările din casă. Mama nici nu știa, de ce e în stare fiica sa și a rămas impresionată de abilitățile practice și dibăcia fiicei sale.

Domnișoara a făcut față reparației bucătăriei fără ajutorul meșterilor

Mama de fapt dorea să fie ajutată de fiica sa cu bani, pentru restaurarea bucătăriei. Nimeni nu s-a așteptat, că fiica ei  să fie capabilă de una singură să lipească tapete, să schimbe faianța și să confecționeze mobilier!

Odaia era cu bună seamă într-o stare deplorabilă și a fost nevoie de 2 săptămâni pentru eliminarea elementelor vechi de interior. În cele din urmă, au lăsat doar podeaua, țevile și aragazul. Chiar și blaturile trebuiau înlocuite cu altele noi, iar faianța s-a dovedit a fi crăpată.

Groaza care era la începutul reparației

Când toate lucrurile inutile au fost scoase, bucătăria s-a transformat într-un adăpost groaznic al murdăriei și umezelii. Ca și cum în această odaie nu a fost reparație din momentul construirii acestui bloc locativ de câteva etaje.

A fost necesar de schimbat chiar și detalii mărunte: de albit fiecare colț și de lipit rapid noile tapete, de vopsit caloriferele, de acoperit podeaua cu linoleum și de scăpat de mobilier cât mai urgent.

Ce acțiuni a întreprins tânăra pentru a transforma bucătăria în ceva cu totul ieșit din comun

În primul rând, ea a început cu cel mai dificil moment. Era necesar de scăpat de lucrurile vechi fără regrete. Și fiica, în ciuda protestelor mamei sale, a rupt toate tapetele și faianța, a aruncat mobilierul și a lăsat doar aragazul care era funcțional, și caloriferele.

În al doilea rând, fiica a început să albească și să vopsească odaia. Fiind că restaurarea trebuie să aibă loc treptat și prin câteva etape. A fost necesar de pus podeaua și de lipit noile tapete, de schimbat faianța și de vopsit caloriferele în culoare albă. De fapt, acest lucru nu e așa de deficil cum pare să fie, mai ales că tânăra are mâini de aur.

În al treilea rând, ea a aruncat toate mesele și dulapurile, vesela și tacâmurile vechi, faianța distrusă, draperiile și chiuveta.

Puțini oameni pot să se decidă la așa schimbări cardinale și fiicei i-au trebuit încă 2 săptămâni pentru confecționarea și asamblarea mobilierului nou. Mai mult ca atât, fiica în cea mai mare parte singură a cumpărat materialele necesare pentru confecționarea meselor și dulapurilor noi. Mama a fost plăcut surprinsă, dar tot a investit în cumpărarea materialelor și a unui nou covoraș pentru podea. În total, reparația a costat cam 500 de euro și fiica a investit, pe lângă munca sa, 200 de euro.

Mobilierul confecționat individual se deosește considerabil de cel care stă în magazinele de mobilă. Și de data aceasta, originalitatea ideii s-a manifestat în toată splendoarea ei. Pentru a nu umple spațiul și a atârna vesela peste cap chiar sub tavan, fiica a construit dulapuri chiar în blaturile de lucru. Și s-a dovedit a fi într-adevăr comod: e mai ușor de scos vesela și nu există niciun pericol ca ceva să-ți cadă în cap.

În cele din urmă, bucătăria arată elegant și estetic, componentele interiorului sunt realizate cu gust. Și chiar au instalat un televizor în bucătărie! Și toate astea au devenit o realitate datorită unei fiice iscusite care și-a ajutat mama și a făcut un lucru cu adevărat impresionant.