Din cocioabă, într-o casă de vis! Transformarea i-a uimit chiar și pe proprietari

Fiecare persoană alege o casă în care va locui. Cineva vrea să locuiască într-un castel, cineva visează la o vilă de lux, iar pentru cineva este suficient un apartament cu două camere.

Dacă visul se realiza depinde doar de dorința persoanei.

Iată o familie care a visat la o casa în mediul rural și a putut să-și îndeplinească visul. Un cuplu a cumpărat o clădire dintr-un sat, care era anterior o școală. După renovare, vechea casă s-a transformat într-o casă modernă, foarte frumoasă și confortabilă. Renovarea casei de vis a durat trei ani.

Privește cum arăta casa pe care au cumpărat-o la bun început.

Katerinei i-a plăcut foarte mult natura din acest sat.

Adesea venea alături de soțul ei în acest sat să admire natura. S-au îndrăgostit de ambianță. Așa că au decis să cumpere o casă aici. Dar casa era foarte scumpă.

Apoi li s-a propus să vadă clădirea școlii. Ei au acceptat. Le-a plăcut foarte mult și au cumpărat această clădire.

Casa era într-o stare foarte proastă. Au fost mulți bușteni putrezi și trebuiau înlocuiți. Proprietarii nu au examinat casa foarte bine, înainte să o procure. Dacă ar fi examinat-o mai prudent la început, cel mai probabil nu ar fi cumpărat-o: erau multe defecte în casă și ar fi fost mai ușor să se construiască o casă nouă decât să o restaureze.

Katerina și Serghei și-au depus tot sufletul în renovarea acestei case. Au făcut multe lucruri cu propriile mâini.

Acum această casă este pur și simplu de nerecunoscut. Cea mai mare parte a reparațiilor a fost executată de Serghei. El s-a consultat întotdeauna cu soția sa despre gama de culori. Totul din casă trebuia înlocuit: pereți, podele și tavane.

Soții au făcut singuri finisajul. S-au cheltuit mulți bani pentru instalații sanitare, ventilație și încălzire. Pentru ca toate lucrările să fie executate corect, Serghei a angajat specialiști.

Serghei a dedicat mult timp și efort pentru a construi un cuib ideal pentru familia sa. Clădirea avea inițial patru sobe, care au fost scoase. Poarta și o pivnița au fost construite din cărămidă. Familia păstrează conservele în pivniță pentru iarnă.

Mobilierul din casă este modern, dar ieftin: a fost cumpărate în timpul reducerilor.

La parter este amplasat un living și o sufragerie. Pardoseala din aceste încăperi este foarte originală: este făcută din scânduri vechi de diferite culori. Pare foarte frumos și neobișnuit.

Mobila pentru bucătărie a fost adusă de la fabrica de mobilă Bobruisk.

Serghei a construit șemineul singur, și chiar a efectuat propria schiță a grătarului. Acest grătar a fost realizat de un meșter din Minsk. Cea mai mare parte din mobilier, familia a adus-o din apartamentul vechi, restul a fost oferite în dar de prietenii și cunoscuții atunci când s-au mutat la noua casă.

Pe pereții casei există un decor special: desene de copii. Sunt desenate de copiii lui Katya și Serghei.

Soții iubesc să primească oaspeți. Acum au suficient spațiu pentru a pune șezlonguri în curte. Oaspeții adoră să admire cerul nopții, iar unii chiar dorm la aer curat.

La parter este amplasată bucătăria. Acesta este locul preferat a întregii familii.

Serghei adoră să gătească și să-și răsfață constant familia cu diverse bunătăți.

Vezi și alte poze a acestei creații: