Cum să arătăm la 60 de ani? Această femeie arată impecabil și își dezvăluie secretul tinereții.

Să arăți frumos trebuie mereu. Nu contează vârsta 30, 40,50 sau 70. Mereu trebuie să ne străduim să arătăm impecabil. Vreau să vă ofer un exemplu interesant despre vârstă și să arăt imaginile Shaunei Robertson, care a împlinit 60 de ani în octombrie 2020.Shauna Robertson, în vârstă de 60 de ani, a început să administreze un cont Instagram exclusiv pentru cei dragi, iar acum are 100 de mii de abonați. Arată atât de impecabilă și de subțire, în haine frumoase și dovedind că, indiferent de vârsta pe care o ai, poți purta orice îți place.
Vedem în ea semne legate de vârstă pe care nu le poți ascunde, riduri pe mâini, și riduri pe față, pe care nu le poți masca decât cu un machiaj priceput. Shauna, la 59 de ani, s-a căsătorit cu bărbatul ei iubit. Nu povestește pe Instagram toată viața, dar, se pare, a rămas singură, totuși, acum este fericită.
Și ce poartă ea la o nuntă la 59 de ani? Sauna purta o salopetă din dantelă de 6K $! De asemenea, îmi place foarte mult tunsoarea ei.
A-m vrea noi să arătăm ca ea pentru 60 de ani. Ei bine, Shauna știe să se îmbrace decent pentru o femeie la orice vârstă, cum să se comporte cu demnitate și măreție.
Shauna alege un stil care i se potrivește siluetei și nu vârstei ei. Cine stabilește ce să poarte la 60 de ani? Nu există astfel de criterii, trebuie doar să fii ghidat de bunul simț. Pentru a intra în orice haină trebuie să îți menții corpul și să faci sport pentru tonifiere.
Din păcate, mărimea plusă a hainei este bună doar pentru o „clepsidră”, care este posedată doar de modele și de unele femei norocoase, care până la vârsta de 50 de ani se vor estompa în continuare dacă nu se vor implica în sporturi active.
Iată secretul lui Shona, sportul, desigur și atenția asupra mâncării: