Cum arată la 92 de ani Gina Lollobrigida, actrița care planifică să trăiască până la 113 ani

Este una dintre cele mai frumoase și mai fermecătoare actrițe ale tuturor timpurilor. Ea a devenit un adevărat simbol al cinematografiei în mijlocul secolului XX ( anii 50-60). Și-a început cariera în Europa și a continuat-o în America. Filmul „La donna piu bella del mondo” ( Cea mai frumoasă femeie din lume) a devenit, probabil, prototipul său. Pe atunci era considerată cea mai frumoasă de la Hollywood.

Încă din copilărie, Gina și-a dorit să joace în operete, dar a ajuns să joace în filme. A început să primească roluri după ce a participat la „Miss Italia 1947”. A fost observată deși a ocupat doar locul 3. După apariția filmului „Fanfan la Tulipe” (1952), Gina a devenit populară.

După ce a jucat-o pe Esmeralda, în „Notre Dame de Paris”, faima sa a atins culmi.

Un pic mai târziu, Gina a jucat cel mai râvnit vis al său din copilărie – rolul de cântăreață de operă în filmul „La donna piu bella del mondo”.

După 1960, faima actriței a început să treacă. I se propuneau roluri pe care ea le mai jucase. Actrița însă își dorea să fie irepetabilă.

Între timp, actrița s-a dedicat altor domenii ale artei – fotografiei și sculpturii. A obținut însă un adevărat succes în domeniul jurnalismului. Ea a reușit să obțină dezvăluiri despre viață și familie de la însuși Fidel Castro.

Cât n-ar fi de straniu însă actrița a avut o singură căsătorie. Mariajul cu doctorul iugoslav a durat 22 de ani. Au crescut împreună un fiu. Chiar și așa bârfitorii ziceau că Gina a avut aventuri amoroase cu Frank Sinatra, Errol Flynn, Muphrey Bogart ș.a. celebrități. Bineînțeles, despre toate s-au scris în tabloide.

Actrița este convinsă că va trăi până la 113 ani, la fel ca mătușa sa. Această încredere o ajută să se simtă și să arate minunat la 92 de ani.