Cum arată cele mai mari buze din lume: 8 fete care au trecut peste limită, cu injectările

Mărirea buzelor a fost creată de Kylie Jenner și nu vedem nimic în neregulă cu asta. Desigur, cu condiția ca totul să fie făcut cât mai natural de un bun cosmetolog. În acest articol, veți vedea fete care nu se pot opri din „îmbunătățire” și continuă să injecteze acid hialuronic în buze, deși este clar că este timpul ca să înceteze să o facă. Cel puțin pentru că nu este sigur pentru sănătate.

Andrea Ivanova
Probabil acestea sunt cele mai mari buze din lume. Proprietarul lor este Andrea Ivanova, în vârstă de 23 de ani, din Bulgaria. Fata a avut recent cea de-a 20-a injecție cu acid hialuronic în buze. Vă puteți imagina? Nu credem că un cosmetolog înalt calificat ar permite cuiva să își mărească buzele la o asemenea dimensiune. De altfel, Andrea scrie pe Instagram că chiar o doare când mănâncă, dar nu va opri injecțiile din această cauză.
Elia Byrne
Elia a devenit faimoasă pe internet datorită buzelor sale, pe care a cheltuit peste 3 mii de euro. Câți mililitri de injecție sunt în buzele lui Byrne? Fata a spus că este vorba de aproximativ 6,5 ml, dar intenționează să le mărească cu încă 1 ml.
Summer
Nu știm adevăratul nume al fetei, dar pe Instagram se numește așa. Când Summer a fost întrebată câți mililitri de injecții sunt în buzele ei, i-a fost greu să răspundă, dar a spus că a injectat deja de peste 6 ani.
Maria Mikaella Alena
Maria are 23 de ani și se pare că este din Moscova, dar acum locuiește în mai multe orașe: New York, Stockholm și Dubai. Fata a început să-și mărească buzele acum trei ani la Moscova și continuă să o facă la New York. Pe lângă injecții, Alena iubește, de asemenea, să sublinieze volumul buzelor cu un creion și luciu bej, astfel încât să arate cât mai mari.
Marina Gesualdo
Ni se pare că Marina poate concura cu Andrea Ivanova – buzele ei sunt atât de mari încât cu greu ne putem imagina cum doarme. Având în vedere că restul trăsăturilor feței arată sofisticate, buzele arată foarte, foarte mari pe acest fundal.
Christina Shayk
Christina locuiește la Moscova și peste 20 de mii de oameni o urmăresc pe Instagram. În urmă cu doi ani, fata a mers cu buzele obișnuite și s-a întors cu injecții. Acum buzele fetei îi ocupă jumătate din față, iar fotografiile ei se încadrează în grupurile Reddit, unde oamenii discută despre umpluturi și mărirea buzelor. Așa este gloria …
Connor Davis
Aparent, este dificil să se oprească de injecții, precum și de chirurgia plastică. Connor nu cu mult timp în urmă avea buzele moderat pompate, dar acum, desigur, a depășit norma. Au tendința de a arăta umflate, decât îngrijite. Păcat că fata nu observă acest lucru.
Tamara Tulum
Fana Kylie Jenner din Suedia a spus că idolul ei are buze mici, așa că a decis să-i arate cum ar trebui să fie și a cheltuit peste 5 mii de euro pentru mărirea buzelor. A fost nevoie de 10 întâlniri cu o cosmeticiană pentru a obține acest volum.