Cum arată cele mai dezordonate dormitoare ale britanicilor: 10 fotografii „emoționante”.

Britanicii sunt considerați a fi oameni cinici și reci. Lor le place să fie să își rezolve problemele și să creeze altele -la vânătoare de vulpi, Brexit și crime pe terenurile de golf.

Însă se pare că sunt oameni obișnuiți și simpli! O companie de mobilier de dormitor de acolo a anunțat o competiție pentru cel mai „aglomerat” și cel mai murdar dormitor din 2020. Au fost trimise peste 300 de fotografii din toată țara. Nici nu ne putem imagina cum au reușit organizatorii să le aleagă pe cele mai bune: toți candidații sunt buni, fiecare în felul său! Apropo, câștigătorul a primit mobilier de dormit în valoare de 400 de lire sterline.

Pare interesant. Compania promovează ideea unei curățenii perfecte în dormitor, nimicind ideea că aglomerația unei camere are un efect negativ asupra calității somnului și crește nivelul de stres. Să ne uităm mai bine la câștigător și la alți 10 deținători remarcabili ai locului secund.

Nr.1 Câștigătorul
2. „Și încă este curată curată”, a scris la fotografia lui Audrey din Derbyshire, proprietarul acestui depozit de deșeuri nucleare … adică dormitorul.
3. Claire din Farnham a spus că nu va risca să intre în dormitorul fiului ei. Și noi, nu o vom condamna!
4. Pizza aia de jos, ce culoare are. Oare de cât timp mai stă acolo.
5.Aceste sticle probabil au fost adunate într-un an. Nu, aici este doar o săptămână a lui Leo.
6. Probabil aici este o cameră dintr-un cămin studențesc. Mulți au trecut prin așa ceva.
7. În această fotografie, bucătăria a devenit o gunoiște.
8.Acest copil a fost ajutat de cineva ca să facă această dezordine?9.Dacă întârzii la serviciu și cauți ceasul de mână, probabil că nu mai ajungi la serviciu astăzi.
10.Aceasta este camera unui copil de 3ani.