Cele mai frumoase case, care pur și simplu se pierd în splendoarea florilor!

Imaginează-ți: ieși dis-de-dimineață la balcon, iar în fața ta vezi aceste case de o frumusețe uluitoare! Cum ar fi să îți începi ziua în acest mod?

Plantele cățărătoare și ghivecele cu flori sunt adesea folosite de către grădinari, cu scopul de a decora într-un mod deosebit casele și grădinile. După cum putem vedea, acestea pot transforma o locuință cu aspect obișnuit într-un loc miraculos, într-un castel de poveste, care atrage atenția prin culoare și miros.

Cele mai răspândite și utilizate flori și plante sunt iedera și vița de vie, dar și glicina, cunoscută ca arbustul cățărător, și zorelele. Această metodă de decorare a fațadei aduce nu doar aspect frumos, dar și avantajul umbrei răcăroase. Cu toate acestea, plantele și florile cățărătoare necesită o îngrijire specială.

Iată câteva case decorate cu plante agățătoare, de fațada cărora te vei îndrăgosti pe loc! 

Cordoba, sudul Spaniei – acest loc este renumit pentru cele mai frumoase curți interioare împodobite cu flori. Grilajele de fier, balustradele și balcoanele sunt amenajate cu plante și flori, mai ales cu iasomie, muscate și garoafe.

Bruxelles, Belgia

Cote d’Azur, Franța

Kitzbühel, Austria

Nu știi cum să-ți decorezi fațada casei? Poți agăța ghivece cu flori și vei obține un rezultat surprinzător!

Nanning, China

Ai văzut vreodată o cascadă din flori? Dacă nu, atunci o poți admira în imaginea de mai jos.

Insula Mykonos, Grecia – cartea de vizită a insulelor grecești sunt străzile înguste cu case albe decorate cu flori violete.

Londra, Marea Britanie

Insula Alonissos, Grecia

Andaluzia, Spania

Grindenwald, Elveția 

Ce poate fi mai minunat decât o dimineață în munți? O dimineață întâmpinată la un balcon plin cu flori, de unde se văd munții!

Boston, SUA