Ce nu fac pentru internet: 10 fotografii amuzante, trecute prin Photoshop

Odată cu apariția Photoshop-ului, mulți utilizatori au pierdut legătura cu realitatea, postând pe paginile lor sociale fotografii palide și, prin urmare, nebune de amuzante. Și în timp ce eroii unor astfel de capodopere cred cu naivitate că portretele lor înnebunesc pe toată lumea prin impecabilitatea lor, utilizatorii rețelelor de socializare râd, urmărind încercările nereușite ale photoshopper-urilor nereușite.

Eu și prietena mea urâtă
O fată drăguță cu ochii înclinați. Și totul ar fi așa dacă nu ar fi prietena din dreapta. Însă fata a decis să păcălească natura, înfrumusețându-și destul de mult fața și în același timp desfigurând-o, nu cea mai frumoasă soluție.

Monstrul din Loch Ness
De unde a ieșit această fotografie înfiorătoare pe internet, nu este clar. Ca să vă spun adevărul, gâtul lui Cumberbatch este foarte lung. Dar nu în așa măsură. Deci, autorii acestei foto-meme au depășit-o în mod clar. Privind această fotografie, mi se duce gândul la monstrul din Loch Ness, în mod involuntar.

A stricat orizontul
Această fată și-a dorit atât de mulți sâni mari, încât nu s-a speriat de toate legile fizicii. În fotografie, bustul a ieșit corect, dar fundalul s-a deformat.

În plus, uitându-ne la picioarele acestei doamne, putem spune cu încredere: ceea ce în viața reală atârnă pe părțile laterale în fotografie, totul a urcat la sutien.

Și-a pompat mușchii și caracterul
Eh, tipule, trebuie să pompezi mușchii în sala de sport, nu în Photoshop. Și nu ar strica să fii atent la burtă, altfel de burtă plină de bere iese de sub braț.

Albirea pentru cei săraci
Din păcate, serviciile de albire dentară nu sunt deloc ieftine. Deci, trebuie să ieșiți din situație, în cel mai bugetar mod.

Desigur, acest tip nu pare a fi un cerșetor: iar ceasul ceasul de pe mână este scump, iar pista din afara ferestrei sugerează altceva. Dar zâmbetul este prea stringent. Acest lucru se poate întâmpla doar cu un Photoshop bun.

Ochii mei!
La ce se gândea această fată când a încercat cu să modifice poza în Photoshop, este clar din fotografie: ochi mari, buze pline și toate astea … Ei bine, eroina acestei fotografii nu va trebui cu siguranță să treacă peste machiajul de Halloween – ideea imaginii este deja acolo.

Și gâtul nu mai este subțire
Și un alt tip care a decis că „așa” este mai frumos pentru el. Nimic nu contrazice, acest cadru era atașat pe corpul altcuiva. Cu siguranță, autorul acestei imagini este un începător în Photoshop, așa că putem să spunem că este ușor, ridicol.

Obraji în 5 secunde
Oh, acești pomeți înalți! Câte modificări au suferit, până să îi aducă la perfecțiune.

Pomeții, bineînțeles, i-au ieșit cel puțin, dar ceea ce este în spate, face fotografia oribilă cu tot cu Photoshop.

Frumoasa si Bestia
Și uitându-vă la această fotografie, puteți să tremurați involuntar de lucrul din Photoshop.